E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUkrayna Büyükelçisi Fenerbahçe ile tartışmaya son noktayı koydu---

Ukrayna Büyükelçisi Fenerbahçe ile tartışmaya son noktayı koydu

Ukrayna Büyükelçisi Fenerbahçe ile tartışmaya son noktayı koydu
31 Temmuz 2022 - 13:50 borsagundem.com

Ukrayna Büyükelçisi Bodnar, Fenerbahçe taraftarının Dinamo Kiev maçında ‘Vladimir Putin’ tezahüratı yapmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bodnar, “Rus propagandasının istifade etmesine müsaade etmiyoruz” dedi.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında tribünden yükselen Putin tezahüratıyla ilgili iki tweet atarak, sarı-lacivertli kulübe teşekkür etti ve konuyu kapattıklarını açıkladı.

Fenerbahçe taraftarının Dinamo Kiev maçında ‘Vladimir Putin’ tezahüratı yapmasının ardından gerilen ortamda Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, ‘Özür dilemeyeceğiz’ sözlerinin ardından yönetim kurulundan bir üyenin büyükelçi ile iletişime geçtiğini ve kendilerine ‘Çok da kafanıza takmayın’ dendiğini açıklamıştı.

Rus propagandasının istifade etmesine müsaade etmiyoruz”

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, öğle saatlerinde Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Rus propagandasının istifade etmesine müsaade etmiyoruz” dedi.

Tweet dizisi oluşturan Bodnar, “Ukrayna'da dehşet verici bir savaş var. Rusya düşman, Putin katildir; Türkiye dost, futbol tutku, Fenerbahçe güçlü takımdır. Yanlış anlaşılmaları diyalog yolu ile düzeltiyoruz. Mektup ve açıklaması için Fenerbahçe’ye teşekkür ediyorum. Burada noktalıyoruz ve  ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ukrayna'dan özür dilemeyecek

Fenerbahçe, Kiev maçının dosyasını hazırladı

Fenerbahçe'den Putin tezahüratı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİKS31 Temmuz 2022 17:53

    Sanki abd ve ab ülkeleri katil değil mi.şimdiye kadar milyarlarca müslüman ve masum insanları katledip öldürdüler ve kaynaklarına çöktüler sizlerde bu tuzağa düşüp onların ekmeğine yağ sürdürünüz.as kalsın meral akşener rusya ya ambargo yapalım diyip aramızı bozup nerede ise bizleri savaştıracak idi.

  • Mucise Reis ;)31 Temmuz 2022 19:42

    Maçı izlememişsin belli ki :D abuk subuk yazmışsın. Maçdaki bir kaç saniyelik gerilim ve ukraynalı oyuncuların artıstiği sonrası seyirciler 90 dakikanın 1 dakikası kadar olmadan putin için tezaurat yaptılar. :D ..ama sen bir yerden yazmışsın, olayı bilmiyorsun, üzerine rusya ve akşeneri eklemiş birde Türkiyeyi savaşa sokmuşsun :D ahaha biraz oku. A haber açıp ordan ne dense haber sanıyorsun : )) bir olayı 3 - 5 kaynaktan bak oku, kafanda mantıgın da canlananı savun ve karakterin olsun. onun bunun uşağı olma :D adam ol...