E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUfuk Aslan'ı ipten aldı---

Ufuk Aslan'ı ipten aldı

Ufuk Aslan'ı ipten aldı
03 Aralık 2013 - 21:15 borsagundem.com

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupasında TT Arena'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlıyor...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında bugün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşıyor. Karşılaşmanın 22.dakikasında Galatasaray, Engin Baytar'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. 35.dakikada Amrabat'ın attığı gol ile Galatasaray skoru 2-0 yaptı. Gaziantep BŞB, 61. dakikada farkı 1'e indirerek karşılaşmayı 2-1 yaptı. 84.dakikada Serdar'ın attığı gol ile Gaziantep BŞB beraberliği yakaladı. 90 dakikanın 2-2 berabere sona ermesi üzerine uzatmalara gidildi. Uzatmalarda da sonuç değişmeyince seri penaltı atışlarına geçildi penaltılarda Galatasaray rakibine 6-5 üstünlük sağlayarak bir üst tura atlayan taraf oldu. Penaltılarda kaleci Ufuk Cihan Can'ın penaltısını kurtararak Galatasaray'ın elenmesine izin vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ibrahim özbek04 Aralık 2013 00:04

    Spk uyuma taraftara sahip çık aysal ve avanesi yırtmadan lütfen faturayı kes yoksa kulup batacak çağrıyı lütfen yapın efendiler ellerini ceplerine atsınlar juve maçından sonra kimseyi bulamazsınız uyarmadı demeyin...................

  • yönetim istifa03 Aralık 2013 22:09

    boş tiribünlere oynayında akıllanın...rezillik...başarılı tarihe ihanet...taraftar tirübülleri bırakır..