E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'nın Fenerbahçe'ye kestiği ceza belli oldu---

UEFA'nın Fenerbahçe'ye kestiği ceza belli oldu

UEFA'nın Fenerbahçe'ye kestiği ceza belli oldu
05 Ağustos 2022 - 20:23 borsagundem.com

UEFA, Fenerbahçe'ye, bir sonraki UEFA müsabakasında kısmi seyircisiz oynama cezası (en az 5.000 koltuk) ve 50 bin euro para cezası verdi.

UEFA, Fenerbahçe'ye (#FENER) Dinamo Kiev maçındaki olaylar nedeniyle 1 maç kısmi seyircisiz oynama (en az 5.000 koltuk ve 50 bin euro para cezası verildiğini açıkladı.

Fenerbahçe ile Dinamo Kiev arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş masabakasında sarı-lacivertli taraftarlar, Dinamo Kiev'in ilk golü sonrası "Vladimir Putin" tezahüratlarında bulunmuştu.

Fenerbahçe Ukrayna'dan özür dilemeyecek

 

Fenerbahçe, Kiev maçının dosyasını hazırladı

 

UEFA, Fenerbahçe'ye soruşturma açtı

 

Fenerbahçe'den Putin tezahüratı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CAS06 Ağustos 2022 21:59

    Bakalım yandaş Ali UEFA'nın kararına itiraz edecek mi? :) 

  • Mucise Reis : )05 Ağustos 2022 22:05

    Ne kadar saçma bişe :D Biden deseler, Tayyip deseler, Merkel iyiki gitti deseler, yahu ne alaka? putin diyince ne mantıkla ceza kesiliyor ?  uefa bir şirket aş. ltd. yani bidliğin organizasyon şirketi, bir beyan yok bişe yok, şartname yok, imza taahüt yok. neye istinaden ceza ? :D Türkiye ye mi taşındı acaba merkez şubesini, bizim yasalara döndürdü işleri :D

  • Hayri06 Ağustos 2022 08:03

    Sen işin ciddiyetinin farkında degilsin, rusya bir nükleer güç ve son 20 yılda yaptıklarına bir bak, 1999 grozniyi( Çeçenistan başkenti) tanklarka yerle bir etme özelliği yok etme,2006 Gürcistan'ın başkentini işgal edip başbakanı görevden alma, 2014 kırımı işgal etme, 2022 ukrayna'yi komple işgal edip kendine bağlama. Eğer dur denilmezse Putin dünya savaşına götürecek