E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan İstanbul'a büyük çalım---

UEFA'dan İstanbul'a büyük çalım

UEFA'dan İstanbul'a büyük çalım
29 Mayıs 2020 - 14:39 borsagundem.com

Türkiye'de korona virüs sürecinin gelecek belirsizliği nedeniyle, UEFA'da, Şampiyonlar Ligi Finali'nin İstanbul yerine Almanya'da oynanması fikrinin ağırlık kazandığı iddia edildi.

UEFA, Kovid-19 salgını nedeniyle Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçların Dörtlü Final (Final Four) formatına benzer şekilde tarafsız sahada oynatma ihtimali üzerinde duruyor.

İtalyan basınına göre UEFA bu yönde karar verirse Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul yerine Almanya'da oynanacak.

SkySport, çok sayıda kulübün yarı final ve finalin tarafsız sahada ve Almanya'da oynanması fikrine destek vermeye başladığını ve fikrin UEFA'da gittikçe ağırlık kazandığını yazdı.

Habere göre, Almanya futbol 1.ligi Bundesliga'nın yeni tip korona virüs pandemisi sonrası sorunsuz bir şekilde başlaması ve salgının Türkiye'deki gidişatının belirsizliği, Şampiyonlar Ligi'nde kalan maçları Ağustos ayında oynatmayı planlayan UEFA'yı alternatif aramaya itti.

UEFA, Şampiyonlar Ligi maçlarını 7-8 Ağustos tarihlerinde çeyrek finallerle başlatma planı üzerine çalışıyor. Takvim ve Final Four modeli kabul edilirse, yarı final maçları 13-14 Ağustos'ta tarafsız sahada oynanacak. İstanbul'da oynanacak olan final maçı da aynı yerde yapılacak.

Aslan'ın yıldızları nereye transfer oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serhat30 Mayıs 2020 16:09

    Almanyada belirlimiymis mal bunlar

  • Pala29 Mayıs 2020 15:25

    Boş verin 3 kuruş fazla kazanacağız diye ülkeyi riske atmayın

  • Fhr29 Mayıs 2020 15:08

    Aynı çin gibilet bize virüsü bulaştıran ab şimdi bizi beyenmiyor.Almanya ve ABD Çin'e dava açarsa bizde ab ye dava açalım .bazıları algıdan dolayı umreciler desede ilk yüz vakanın 90 dan fazlası ab ve ABD kaynaklıydı..