E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA'dan Donk cevabı!---

UEFA'dan Donk cevabı!

UEFA'dan Donk cevabı!
22 Aralık 2013 - 12:55 borsagundem.com

Merkez Hakem Kurulu, Kasımpaşalı Ryan Donk'un pozisyonu için UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg'i aradı...

Beşiktaş'ın tekrarını istediği Kasımpaşa maçıyla ilgili Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) Futbol Federasyonu'na gönderilen rapor ele geçirildi...

Kasımpaşalı Donk'un elindeki topu Almeida'ya attığı pozisyonda hakem Barış Şimşek'in penaltı vermemesi nedeniyle kural hatası yapıldığını savunan Beşiktaş, maçın tekrarı için Futbol Federasyonu'na başvurmuştu. TFF de karar vermek için MHK'ye görüşünü sormuştu. Perşembe günkü toplantıda maçın görüntülerini izleyen MHK'nin, gözlemci Osman Erdal Fırat'ın raporunu da göz önüne alarak kural hatası yapılmadığı görüşüne vardığı bildirildi.

Ancak bununla yetinmeyen MHK, Hollanda'da olan UEFA Hakem Komitesi üyesi ve Türkiye Temsilcisi Uilenberg'i aradı. Evinde pozisyonu defalarca izleyen Uilenberg'in, hakemin kararının doğru olduğunu söylediği bildirildi.

"TOPU ATMADAN ÇALDIM"

Bu arada karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in de kararının sonuna kadar arkasında olduğu ve kendini MHK'ye şu sözlerle savunduğu bildirildi: "Ben Donk topu Almeida'ya atmadan önce oyunu durdurmuştum. Düdüğü önce çaldım. Sonra da sarı kart verdim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • teo6722 Aralık 2013 18:37

    Maçta bir bu pozisyon yokki, 5 tane beşiktaş aleyhine pozisyon var. Her vizdan sahibi insan bu maçın tekrar edilmesi gerektiği düşünür, benim düşüncem tekrar edilmesi yönünde