E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA Vodafone Park ve İstanbul'u tanıttı---

UEFA Vodafone Park ve İstanbul'u tanıttı

UEFA Vodafone Park ve İstanbul'u tanıttı
14 Ağustos 2019 - 20:37 borsagundem.com

UEFA, Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi İstanbul ve Vodafone Park'ın tanıtımı için haber hazırladı

UEFA, bu akşam İngiliz takımları Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşması öncesi İstanbul ve Vodafone Park'tan övgüyle bahsetti.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan "Mucizelerin kenti, İstanbul" başlıklı haberde, kentin futbol tarihi ve maçın oynanacağı Beşiktaş'ın stadı Vadofone Park hakkında çeşitli bilgiler verildi.

İstanbul'da daha önce Milan ile Liverpool arasında 2005 UEFA Şampiyonlar Ligi ve Shakhtar Donetsk ile Werder Bremen arasında 2009 UEFA Kupası finallerinin oynandığı hatırlatılan haberde, "İki kıtayı bağlayan İstanbul Boğazı'nın yanında yer alan Vodafone Park, dünyaya birliktelik mesajı vermeye hazırlanıyor" ifadesi kullanıldı.

Vodafone Park'ta taraftarın 132 desibel ile Avrupa futbol arenası ses rekorunu kırdığı anımsatılan haberde, bu akşamki UEFA Süper Kupa maçını 41 binin üzerinde seyircinin canlı takip etmesinin beklendiği vurgulandı.

Haberde, İstanbul'un futbolla bir sonraki buluşma durağının, 30 Mayıs 2020 tarihinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi finali olacağı da belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )15 Ağustos 2019 09:21

    İstanbulu olup, hala gezemeyenler için güel rehber olmuş...Evdenistanbulu öğrenmiş oldu. Birgün ayasıfya müzesine gelir siyater eder belki 50 - 70 TL arası kişi başı.  yada 5 aile bireyi müze yerine yeni otobana girip, izmiri ziyaretede gideblir.paran varsa iyi bu ülke. yoksa işin zor ömür tüketirsin katın tokluna

  • İnönü stadyumu15 Ağustos 2019 08:26

    Aslında istanbulun ismi de iyi para eder onudamı satsalar

  • reza14 Ağustos 2019 23:38

    türkiyenin konum olarak en mükemmel stadı