E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor---

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor

UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor
29 Ağustos 2019 - 11:09 borsagundem.com

Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde 2019-2020 sezonu grup etabının kura çekimi yarın yapılacak.

Etkinliğin ilk aşamasında karşılaşacak takımlar, Türkiye saati ile 14.00'te Monaco'da çekilecek kuranın ardından belli olacak.

Turnuva'ya Türkiye'den Medipol Başakşehir ve Beşiktaş takımları katılıyor. Play-off turunda mücadele veren Trabzonspor ise ilk maçta deplasmanda 3-1 yendiği Yunanistan temsilcisi AEK'yi elemesi halinde kuraya katılacak.

48 takımın yer alacağı grup aşamasında, takımlar dörderli 12 gruba ayrılacak. Torbaların, kulüplerin UEFA'daki sıralamasına göre belirleneceği kura çekiminde, aynı ülkenin takımları birbiriyle aynı grupta bulunamayacak.

İlk hafta maçları 19 Eylül'de

Avrupa Ligi'nde grup maçları, 19 Eylül'de başlayıp 12 Aralık'ta sona erecek.

Son olarak İngiltere ekibi Chelsea'nin müzesine götürdüğü UEFA Avrupa Ligi'nin finali, 27 Mayıs 2020'de Polonya'nın Gdansk şehrinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi kurası bugün çekiliyor
Diğer yandan UEFA Şampiyonlar Ligi grup etabı kurası bugün TSİ 19.00'da çekiliyor. Bu etkinliğe ise bu yıl Türkiye'den sadece Galatasaray katılıyor.

İlk maçın 17 Eylül'de oynanacağı Şampiyonlar Ligi 2019-2020 sezonunun finali ise 30 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)