E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ve bomba gibi bir ders---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ve bomba gibi bir ders

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ve bomba gibi bir ders
24 Nisan 2020 - 13:44 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda düzenlenen webinar eğitimlerinin yeni ders tarihi 26 Nisan Pazar. Ünlü stratejist Serdar Uluca’nın işleyeceği konunun başlığı, ''Dalga Trading Stratejileri”

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığı Türkiye çapında yayma girişiminin öncüsü Borsagundem.com’un sponsorluğunda devam eden ‘eğitim fırtınası’nda yeni bir atak daha geliyor.

Teknik analizin vizyoner adresi Grafiknediyor.com işbirliğinde yürütülen ‘trader eğitim webinarları”nda yeni ve çarpıcı bir konu ile buluşmaya 2 gün kaldı.

Usta stratejist, ‘büyük tecrübe’ Serdar Uluca’nın hafta sonu internetten işleyeceği, borsacı adayları ve yatırımcılara işin sırlarını aktaracağı yeni dersin başlığı “Dalga Trading Stratejileri”.

KAYITLAR BAŞLADI

Borsagundem.com okurları için ücretsiz olan ve 26 Nisan 2020 Pazar günü düzenlenecek internetten eğitimin başlama saati 21.00. Elliot Dalgaları ve Fibonacci Zaman Döngü sistemlerinin inceleneceği derste, “Elliot Dalga Teorisi Tanımı”, “Genel İlkeleri ve Fibonacci Sayıları ile Kullanımı”, “Hareket Dalgaları ve Düzeltme Dalgaları”, “5+3 Kuralı-Dalgaların Genel Karakteristikleri”, “Dalga Uzaması-Başarısız Dalgalar-Dalga Sayımı-Fibonacci Zaman Dalgaları” işlenecek.

Örnek uygulamalarla sürecek eğitimde Serdar Uluca, katılımcılardan gelecek soruları yanıtlayacak, kafalardaki tüm problemler ortadan kalkacak.

Ücretsiz eğitime katılmak için yukarıdaki linki tıklayın.

Dünyanın en çok kazanan borsacısının sırları

Borsa İstanbul karışık seyrediyor

Swap ihalesinde 2,72 milyar teklif geldi

Wall Street artan işsizliğe rağmen neden yükseliyor?

Avrupa’nın bir numaralı borsası kayıplarını sıfırladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • &&&& ^^^^ &&&&25 Nisan 2020 22:43

    Valla hocam bu işler hikaye.bugün tek uçağı havada uçmayan ve yer hizmetleri vermeyen havayolları ve yer hizmeti veren firmalar, turizm şirketleri, gıda şirketleri sanki kıtlık varmış gibi veya kendileri gıdayı üretiyormuş gibi. yazılım şirketleri kıytırık firmalar , belkide batacak veya iflas edebilecek şirketler 4-50 kat yükseldi.asıl yükselmesi gereken köklü firmalar ise gerceklerleri gösteriyor.yani borsamız kumarhaneye döndü.lasvegas halt etmiş.