E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders başlıyor---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders başlıyor

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders başlıyor
13 Kasım 2019 - 14:44 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki yeni webinar eğitiminin tarihi 15 Kasım. Dersin başlığı Harmonic Patternler İle Trading Stratejileri…

BORSAGUNDEM.COM

Finansal okuryazarlığı Türkiye’ye yayma çalışmalarının bayrak adresi Borsagundem.com’un sponsorluğunda yürütülen eğitim atağında yeni ve güçlü  bir adım daha atılıyor.

Borsagundem.com ile teknik analiz denince akla ilk gelenlerden biri olan Grafiknediyor.com işbirliğinde başlatılan ‘trader eğitim webinarları”nın bir yenisi çarpıcı bir konuyla geliyor.

Borsagundem.com okurları için ‘ücretsiz’ olan ve büyük bir ilgi gören trading stratejileri dersi “Harmonic  Patternler” başlığı altında işlenecek.

KAYITLAR BAŞLADI

Ders, iki günlük kayıt süresi sonunda 15 Kasım Cuma günü (bu akşam) saat 20.30’da başlayacak.  

Eğitim sürecinde, “Harmonic Patternler temel kavramları”, “Nasıl kullanılır?”, “Temel Trading Stratejileri nasıl oluşturulur?” anlatılacak, “Gartley-Butterfly-Ab=CD-Bat Harmonic Patternleri kullanım örnekleri” ele alınacak.

Borsacı adayları ve yatırımcılar, usta stratejist Serdar Uluca ile internetten eğitimin yeni halkası “Harmonic Patternler İle Trading Stratejileri” dersinde buluşacak.

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ismail akar12 Şubat 2020 23:13

    Hocam grafiknediyor a kayıt oldum ama üzerime kayıtlı fatura yok. Kayıt oldum [email protected] ama sistem de böyle kayitli email görünmüyor diyor.

  • Halil14 Kasım 2019 08:27

    Trade yaptırıp aracı kurumlara bankalara para kazandırma amacındalar. Bankakar binde 2 komisyon alıp bizi soyuyorlar. Uzun vadeli sağlam hiise alıp beklemek gerek