E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders 15 Aralık’ta---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders 15 Aralık’ta

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda yeni ders 15 Aralık’ta
11 Aralık 2019 - 10:09 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki yeni webinar eğitiminin tarihi 15 Aralık. Dersin başlığı Ichimoku Trading Stratejileri…

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’yi finansal okuryazarlıkla tanıştıran Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlatılan eğitim fırtınasında yeni bir atak daha geliyor. .

Borsagundem.com ile teknik analiz denince akla ilk gelenlerden biri olan Grafiknediyor.com işbirliğinde yürütülen ‘trader eğitim webinarları” çarpıcı bir konu başlığı altında devam ediyor.

Borsacı adayları ve yatırımcılar, usta stratejist Serdar Uluca ile internetten eğitimin yeni halkası “Ichimoku Trading Stratejileri” dersinde buluşacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Borsagundem.com okurları için ücretsiz olan ve 15 Aralık Pazar günü düzenlenecek eğitimin başlama saati 20.30. Kritik hamlelerin ipuçlarının verileceği derste, “Ichimoku Trading Stratejileri nedir?”, “Varsayımları ve kuralları nelerdir?”, “Al-Sat sinyalleri nasıl oluşturulur?”, “Tenkansen-Kijunsen kullanımları”, “Chikou Span-Senkau A kullanımları”, “Ichimoku ile Trading Stratejileri oluşturma” konuları işlenecek.

Serdar Uluca’nın derin tecrübesiyle aktaracağı özel bilgiler ve soru cevaplı örnek uygulamalarla katılımcıların kafalarındaki tüm sorular yanıt bulacak.

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel iki haftalık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)