E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda ders başlıyor---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda ders başlıyor

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda  ders başlıyor
01 Ekim 2019 - 09:14 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, usta stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki webinar eğitiminin tarihi 3 Ekim 2019 Perşembe Konu, Korelatif Grafikler ile Yükselecek Hisse Nasıl Bulunur?

BORSAGUNDEM.COM

Dünyanın yeni küresel gücü olma yolunda emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin yarınları adına finansal okuryazarlığı ülke çapında yayma girişiminin baş aktörü Borsagundem.com’un sponsorluğunda başlayan eğitim fırtınasında yeni bir atak daha…

Yatırımcılara vizyon kazandıran teknik analizlerin önemli adresi Grafiknediyor.com işbirliği ile yürütülen ‘trader eğitim webinarları”nın üçüncüsü iki gün sonra geliyor.

Borsagundem.com okurları için ‘ücretsiz’ olan ve büyük bir ilgi gören ilk iki ders Bollinger Bandları ve Mum Formasyonları’nın ardından çarpıcı konudaki eğitim için geri sayım başladı.

Sermaye Piyasalarına bilinçli yatırımcı kazandırma hedefiyle çıkılan yolda, sektörün usta ve ünlü ismi, Borsagundem.com yazarı Serdar Uluca’nın heyecanla beklenen dersinin başlığı Korelatif  Grafikler ile  Yükselecek  Hisse Nasıl  Bulunur?

Stratejist Serdar Uluca ile yatırımcılar, borsacı adayları, 3 Ekim akşamı Grafiknediyor.com’un organizasyonunda yürütülen internetten eğitim zincirinin üçüncü halkası “Korelatif  Grafik tanımı, nasıl  bulunur varsayımları nelerdir?” dersinde buluşacak.

Ders, iki günlük kayıt süresi sonunda 3 Ekim  2019   Perşembe  saat.20.30-21.30  arasında gerçekleştirilecek. 60 dakikalık eğitim,”Korelatif  Grafik tanımı, nasıl  bulunur varsayımları nelerdir?” başlıkları altında işlenecek. Uluca’nın derin tecrübesiyle aktaracağı özel bilgiler ve soru cevaplarla katılımcıların kafalarında soru işareti kalmayacak.

Bu önemli dersi kaçırmak istemiyorsanız…

Ücretsiz eğitime katılmak için aşağıdaki linki tıklayın…

Özel not: Webinar katılımcısı Borsagundem.com okuyucuları özel bir aylık Grafiknediyor.com Gold Üyeliğe ücretsiz olarak kavuşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selahattin Ölmez01 Ekim 2019 09:35

    vallal hocam bilançoları süper hisselere girdik mesala bılancosu % 600 karda olan aksen de bile zarar ettim tam zararım % 90 .bu grafikler veriler bunlar fasa fiso bence.şirketler borsayı soyma aracı olarak kullanmaktadır.o dediğin gelişmiş ülkelerde var.bilancosu zarar da olan mesala doaş ne oldu da bir anda yok volkswagen fabrika kuracakmış .sanki doğuş otomotiv kuracakmış gibi hisse senedi fırlıyor uzun süre 5 TL iken sonra diğer bilancosu külliyen zararda olan hisse senetleri 2-5 katladı.ben buna inanırım.