E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaÜcretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda bomba gibi yeni ders başlıyor ---

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda bomba gibi yeni ders başlıyor

Ücretsiz ‘Trader Eğitim Webinarları’nda bomba gibi yeni ders başlıyor
08 Mayıs 2020 - 13:06 borsagundem.com

Borsagundem.com sponsorluğunda, Grafiknediyor.com organizasyonunda, ünlü stratejist Serdar Uluca’nın eğitmenliğindeki yeni webinar eğitimin tarihi 10 Mayıs Pazar. Dersin başlığı, Mum Formasyonları ile Trading Stratejileri.

BORSAGUNDEM.COM

Borsagundem.com’un öncülüğünde, Finansal okuryazarlık eğitimlerinde, Türkiye’ye bilinçli yatırımcı kazandırma sevdasında durmak yok!

Borsagundem.com ile teknik analizin ünlü adresi Grafiknediyor.com işbirliğinde yürütülen ve büyük ilgi gören ‘trader eğitim webinarları”nın yenisi, çarpıcı bir konuyla geliyor.

Borsagundem.com okurları için ‘ücretsiz’ olan ders “Mum Formasyonları ile Trading Stratejileri” başlığı altında işlenecek. Eğitim, Sermaye Piyasalarının tecrübeli ismi, ünlü stratejist Serdar Uluca tarafından verilecek.

 

KAYITLAR BAŞLADI

Bomba gibi yeni eğitimi izlemek için kayıtlar sürüyor. Ders, 10 Mayıs Pazar günü saat 21.00’de başlayacak.  

Eğitim sürecinde, “Mum Formasyonları Temel Kavramlar”, “Nasıl Kullanılır?”, “Temel Trading Stratejileri”, “Dip, Tepe ve Devam Formasyonları”, “Mum Formasyonlarının Göstergelerle Kullanımı” konuları ele alınacak, örneklemelerle anlatılacak.

SORU İŞARETİ KALMAYACAK

Serdar Uluca’nın anlatacağı “Mum Formasyonları ile Trading Stratejileri” dersinde, usta stratejist katılımcılardan gelecek soruları da yanıtlayacak.

 

Borsalarda teknoloji ve inovasyon dönemi

Fon yatırımcısı hisseden nakde dönüyor

Teknoloji hisseleriyle rekor kırdı

Hareketlenmesi beklenen 6 hisse 08/052020

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.