E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜcretsiz maskeler için başvurular e-devlet'ten---

Ücretsiz maskeler için başvurular e-devlet'ten

Ücretsiz maskeler için başvurular e-devlet'ten
06 Nisan 2020 - 01:18 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan ücretsiz maske dağıtımı için başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağı bildirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan 25 yaş ile 65 yaş arasındaki herkese ücretsiz maske dağıtımı için yeni açıklama geldi. PttAVM.com'dan yapılan açıklamada başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacağı bildirildi. 

"PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

Duyuruda, "Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Maskelerin, 20-65 yaş arasındaki her vatandaşa ücretsiz olarak dağıtılacağı açıklanmıştı.

Vatandaşa ücretsiz maske dağıtımı başlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tosun06 Nisan 2020 10:21

    Devlet sizi seviyor, sadece ve sadece iyiliginizi istiyor, Tosun  (6) 

  • Mucise Reis ;)06 Nisan 2020 10:02

    Heryer de okudum. Gördüm. sitelerien girdiğimde sistemleri çökmüş. Edevlet üzerinden sistem açılacak deniyor. şuan hala sipasiş yapmak söz konusu değil. merakıma baktım. neyse. maliyeti 10 kuruş maskenin. gerçek bedeli buymuş. bence, belediyelere vermeleri lazım kutu kutu nüfüsa göre. belediyeler su sayaçlarını okuyan elemanları aracılığı ile her ev ve kapı önüne 4 kişilik bırakmalı. her aktif sayaç da 1 kutu maske bırakmalı. 1 kutuda  25 tane olması lazım. bunların kamu spotu ile naısl dezenfekte edeceği bütün tvlerde saat 12:00 da yada saat 19:00 da herkesin tv başında olduğu zaman ortak reklamla anlatılması lazım. böylece. dağıtımı belediye yapacak, her su sayacı aktif haneye 1 kutu  25 - 50 adet bırakacak. bunların nasıl yıkanıp, yeniden kullanılacağı ortan yayın ile yapılacak. ama tek tek postacının 5 tane vermesi, her hafta gezmesi, kiminin sipasiş vermemesi, adres bulunamaması vb. vb. önüne geçilecek. MANTIK YOK, SIFIR BUNLAR SIFIR... KRİZ YÖNETİM YOK.