E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUçaklar İstanbul semalarında turluyor---

Uçaklar İstanbul semalarında turluyor

Uçaklar İstanbul semalarında turluyor
24 Ocak 2022 - 00:57 borsagundem.com

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında hava ulaşımını olumsuz etkilerken, uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı


Akşam saatlerinden etkisini arttıran yoğun kar yağışı İstanbul'da hava ulaşımında da aksamalara neden oldu. Karayoluyla megakente girişler yasaklanırken kar yağışı nedeniyle pistlerin açık kalması için yoğun çaba sarf ediliyor. İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak isteyen uçaklar, pistteki kar temizleme ve frenleme sisteminin ölçülmesi nedeniyle havada tur atmak zorunda kaldı.

Havalimanı İşletmecisi İGA, 24 saat boyunca pistleri açık tutmak için 130 kar temizleme aracı ve 200 personelle yoğun çaba sarf ediyor.

THY BAZI SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 31 seferini iptal eden Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan yarın yapılması planlanan 24'ü dış hat 12'si iç hat olmak üzere toplam 36 seferi iptal etti. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, "Hava koşullarının operasyonlarımıza olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla tedbirler almaya devam ediyoruz. 24 Ocak tarihli, İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı toplam 36 seferimiz iptal edilmiştir. Uçuş durumunuzu web sitemizde sorgulayabilirsiniz" açıklamasında bulundu.

İstanbul'da üniversitelerde eğitime kar engeli

 

İstanbul'da motokurye, motosiklet ve elektrikli scooter yasağı

 

İstanbul-Ankara kara yolu ulaşıma kapandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.24 Ocak 2022 02:03

    ATATÜRK HAVAALANI DA FAAL OLSA UÇAKLARIN BIR KISMI ORAYA DA İNİŞ YAPARDI ATATÜRK HAVA LİMANI ACİL İNİŞLERE UYGUN HALE GETİRİLMELİDIR

  • Ahmet25 Ocak 2022 00:35

    Tabiki ihtiyaç. Var. İstanbul. Ve. Atatürk havalimanı karyagiş. Bölgesi. Aynımı. Tabiki. İhtiyaç. Var

  • baran24 Ocak 2022 10:38

    İhtiyaç olsaydı açık kalırdı!  Çok mu anlıyorsun da olur olmaz ahkam kesiyorsun!   Oraya kar yağmıyor mu?