E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Uçağımıza yıldırım, maçımıza Bülent Yıldırım düştü'---

'Uçağımıza yıldırım, maçımıza Bülent Yıldırım düştü'

'Uçağımıza yıldırım, maçımıza Bülent Yıldırım düştü'
15 Mart 2019 - 23:54 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'i 26. haftasında oynanan ve Fenerabahçe'nin 2-1 galip geldiği Fenerbahçe Sivasspor maçının ardından Sivasspor'un yıldız ismi Özer Hurmacı maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile Sivasspor arasında oynanan ve Fenerbahçe’nin sahadan 2-1 galip ayrıldığı mücadelenin ardından Sivasspor’un golünü kaydeden tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı maçın sonunda yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Hurmacı maç sonrası “Dün gelirken uçağa yıldırım düştü, bugün de Bülent Yıldırım düştü. Yıldırımlar üst üste düştü. Başka bir şey söylemek istemiyorum.” dedi.

İşte Özer Hurmacı’nın açıklamaları…

“Yeni Zelanda’da Müslümanlara karşı kötü bir saldırı oldu. Bizim dinimizin en büyük değerlerinden biri barıştır, umarım tüm dünyaya barış hakim olur, oradaki insanlar için çok üzüldüm.

Futbolun doğrularını yapan, duran top haricinde pozisyona giren takım bizdik. 1 gol attık ama daha fazla da atabilirdik.

Dün gelirken uçağa yıldırım düştü, bugün de Bülent Yıldırım düştü. Yıldırımlar üst üste düştü. Başka bir şey söylemek istemiyorum

Bütün takımlara karşı golüm vardı, sadece Fenerbahçe’ye yoktu. Ben Fenerbahçe’deyken 3. bile olamadık. Umarım daha iyi günleri görürler. Bugün kötü oynamadık ama yan etkenler oluyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)