E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÜç il daha mavi kategoride!---

Üç il daha mavi kategoride!

Üç il daha mavi kategoride!
04 Eylül 2021 - 01:20 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca, Çankırı, Düzce ve Erzincan'ın Kovid-19 risk haritasında düşük riskli iller arasına girdiğini bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece yarısı yaptığı Twitter paylaşımlarında Türkiye'nin risk haritasındaki son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Koca, Çankırı, Düzce ve Erzincan'ın artık mavi kategoride (Düşük riskli iller) arasında olduğunu duyurdu.

Koca'nın paylaşımları şöyle: 

"Çankırı, yüzde 75'in üzerine çıkan ilk doz aşı oranıyla beklenen haberi verdi. Risk haritasında rengi mavi. Her mücadelesinden galip çıkan bu tarihi şehirden yeni beklentilerimiz var. Okullar 6 Eylül'de açılıyor. Şimdi devam doz oranlarını da yükseltme zamanı. Bugünden tebrikler."

"Düzce, ilk doz aşı oranında beklenen haberi verdi. Karadeniz sahilinde artık tüm illerimiz mavi. Şelaleler şehrinden yeni beklentilerimiz var. Okullar 6 Eylül'de açılıyor. Şimdi ikinci, üçüncü doz aşı oranlarını da aynı şekilde yükseltme zamanı. Bugünden tebrikler."

"Erzincan, yüzde 75'in üzerine çıkan ilk doz aşı oranıyla beklenen haberi verdi. Risk haritasında rengi mavi. Başarılarıyla tarih kuran bu şehirden yeni beklentilerimiz var."

3 İL DE SARI KATEGORİYE GEÇTİ

Bakan Koca bir diğer tweet'inde de turuncudan (yüksek risk) sarı (orta risk) kategoriye geçen illeri açıkladı. Bu iller Bitlis, Batman ve Bingöl.

İki il daha "mavi" kategoride!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)