E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriUber halka arz metnini yayınladı---

Uber halka arz metnini yayınladı

Uber halka arz metnini yayınladı
13 Nisan 2019 - 15:28 borsagundem.com

ABD merkezli ulaşım şirketi Uber Technologies, halka arz metnini yayınladı.

ABD merkezli ulaşım şirketi Uber Technologies, ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) ile uzun bir süredir beklenen halka arz (IPO) metnini yayınladı.

UBER kısaltmasıyla New York Menkul Kıymetler Borsası’nda listelenecek olan şirketin IPO’sunun sigortacıları arasına Morgan Stanley ve Goldman Sachs gibi önde gelen şirketler yer aldı.

Uber, hisse fiyatı hakkında bir bilgi vermezken, geçen yıl şirketin değerinin 120 milyar dolar düzeyinde olabileceği öne sürülmüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ13 Nisan 2019 17:55

    BORSAMIZDA VURGUN,SOYGUN NASIL YAPILIRI İYİ ÖGRENİP HALKA AÇMAK ÖGRETİLMİŞDİR ŞİRKETLERİN YÜZDE 60 TEMMETÜ VERMEZ BAŞI BOŞ BİR YÖNETİM VAR MAGDURUMUZ ŞİKAYET ETSE BİLE SUÇLU DURUMA DÜŞER YEMLEMEYE GÖRE VURGUN YAPILIR AYRICA BORSAMIZ GERÇEK YÖNETENLER VURGUN ÇETELERİ RIZA VE GALİPE YEM OLACAGINA BORSADAN UZAKDUR.

  • Turgut13 Nisan 2019 16:42

    Vay be adamlardaki halka arza bak,birde bizdeki halka arzlara bak. Bi trabzon limanın halka arzını yaptılar, milletin parası %70 uçtu gitti.

  • Süleyman 13 Nisan 2019 17:02

    Bizdeki halka arzların çoğu vatantaşın parasını götürmeğe odaklı, #tlman son örneği, sonrada sorarlar niye borsaya yatırımcı gelmez diye! İnsanları soyarsanız nasıl gelsinlerki???