E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTwitter'dan Trump'ın paylaşımı için uyarı---

Twitter'dan Trump'ın paylaşımı için uyarı

Twitter'dan Trump'ın paylaşımı için uyarı
12 Ekim 2020 - 05:51 borsagundem.com

ABD Başkanı, Fox TV'de yaptığı koronaya karşı bağışıklık kazandığı şeklindeki açıklamasını Twitter hesabında da tekrarladı. Twitter, Trump'ın bu paylaşım için, "yanıltıcı bilgi" uyarısı yaptı

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Korona virüse karşı bağışıklık kazandım" açıklaması ABD'de geniş yankı uyandırdı. 

Gün içinde Fox TV'ye verdiği demeçte, Kovid 19'a karşı bağışıklığı olduğunu duyuran ABD Başkanı Donald Trump, aynı açıklamayı, mitinglere başladığını duyurduğu tweet'inde de tekrarladı. 

Kamuoyu araştırmalarında Demokratların adayı Joe Biden karşısında geride gösterilen Trump, seçimin en kritik eyaletlerinden Florida'da bir miting düzenleyecek.

Trump bu mitingin ardından, 2016'da az bir farkla kazandığı Pennsylvania ve Iowa eyaletlerinde de seçim mitingleri yapacak.

Bu iki eyalet özelinde yapılan kamuoyu araştırmaları da Trump'ın rakibi Biden'ı önde gösteriyor.

Trump, tweet'inde virüsü tamamen atlattığını, kendisine deneysel bir antikor tedavisi uygulandığını ve artık hastalığa karşı bağışıklığı olduğunu savundu.

Donald Trump, "Bir kez atlattığınız zaman bağışıklık kazanıyorsunuz. Ben bağışıklık kazandım. Belki kısa bir süre için belki uzun bir süre için. Başkan'ın sağlığı çok iyi" ifadelerini kullandı. 

Twitter Trump'ın bu mesajına "Bu tweet, Covid 19'la ilgili yanıltıcı ve potansiyel olarak zararlı bilgilerin yayılmasına ilişkin Twitter kurallarını ihlal etmektedir. Bununla birlikte Twitter, mesajın erişilebilir olmasının, kamuoyunun çıkarına olabileceğine karar vermiştir" uyarısı koydu. (BBC Türkçe)

'Bağışıklık tamam' diyen çok 'negatif' diyen yok

 

Korona virüs Trump'ın seçimde işine yarar mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)