E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTwitter’da tarihi anlaşmanın perde arkası---

Twitter’da tarihi anlaşmanın perde arkası

Twitter’da tarihi anlaşmanın perde arkası
26 Nisan 2022 - 11:58 borsagundem.com

Elon Musk sadece iki hafta içerisinde Twitter yönetim kurulunu 44 milyar dolarlık anlaşmaya ikna etti. Fakat bu süreçte Wall Street finans çevrelerinde yaşananlar işlemin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor

Sadece 12 gün öncesine kadar Wall Street ve Silikon Vadisi'ndeki en deneyimli yöneticilerinden bazıları, Elon Musk'ın Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma teklifini bir sansasyonel bir açıklamadan başka bir şey olarak görmüyordu.

Ancak Pazartesi günü dünyanın en zengin insanı çarpıcı bir zafer kazandı. Elon Musk anlaşmanın finansmanındaki 33 milyar dolarlık kısmı desteklemek için kişisel servetini ortaya koymasının ardından Twitter’ın yönetim kurulunda satış fikri oy birliğiyle destek kazandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa27 Nisan 2022 00:03

    Şu memlketin gunndemine bak Elon yatıp kalıyor yok twiter i almis da sanki çok önemli elin gavurunu bu kadar kendinize gündem yapiyorsunuz.Copluk un sahibi el değiştirince ne olacak

  • AHMET ÖZBİR26 Nisan 2022 19:34

    "REİS" Türk'ün Sosyal Platformu olması için bütün vatanseverler vazife başına. Artık bu ecnebilerin ENTRİKA ve KAOS makinalarına karşı "HAK, ADALET, EZİLEN MAZLUMLARIN SESİ ve NEFESİ" "REİS"İM HAYATA HAKİM KILINMALI, İNSANLIK HUZURA ERMELİ!..

  • Vatandaş26 Nisan 2022 16:16

    twitter ne işe yarar bu kadar para çöpe atılmış

  • Mucise Reis ;)26 Nisan 2022 15:41

    Büyük projeler gelecek...  :D Yeni özellikler için planlar var... Benden bu kadar ip ucu :D dünyada sıfırdan bir dünya kurulacak :D  ilk aşamaların oluşması, 2. aşamalarda farklı meta ortamlarının entegresi ve coin lerin alım/satım  /ödül/kullanım vb alt yapısına uygun planlar mevcut. Sonucu görmek için zamanların geçmesi lazım. ilk tuğla bu.

  • baran26 Nisan 2022 17:47

    Amerikan köpeği seni!  Sanal ve pis Dünyanız başınıza yıkılacak hiç şüphen olmasın!