E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTwitter mesajıyla helallik istedi---

Twitter mesajıyla helallik istedi

Twitter mesajıyla helallik istedi
26 Aralık 2013 - 05:39 borsagundem.com

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu için yeni kabinede yer almayan Fatma Şahin Twitter'dan 'hakkınızı helal edin' mesajı yayınladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine listesini açıkladı. Memleketi Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in yerine Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam getirildi. Açıklamanın ardından sosyal medya ağı twitter hesabından açıklama yapan eski Bakan Fatma Şahin, yeni bakana başarılar dileyerek, helallik mesajı yayınladı. Kuruluşunda görev aldığı bakanlık görevinden Başbakan Erdoğan'ın yaptığı değişiklikle ayrıldığını belirten Fatma Şahin, şu mesajları yayınladı.

"Kuruluşunda Bakan olarak görev alma onuruna eriştiğim @ailebakanligi görevinden Başbakanımızın yaptığı görev değişikliği ile ayrılıyorum. Partimizin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak çalışmaya devam edeceğim. Amacım ülkemize Belediye Başkanı olarak hizmet. @ailebakanligi'ndaki çalışmalarımızda hemen her kesim destek verdi, çaba gösterdi. Ben de samimiyetle elimden geleni yapmaya çalıştım. Kadın ve çocuklarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, çağdaş dünya koşullarında yaşamalarını sağlamak için var gücümüzle çalıştık. Daha güzel bir hayat yaşamaları için uğraştığımız engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazilere de teşekkürler. Onlardan çok şey öğrendim. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, TBMM üyelerine, Bakanlarımıza ve @ailebakanligi çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Yeni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Ayşenur İslam Hanımefendi'ye içten başarılar diliyor, iyi bir dönem temenni ediyorum. @ailebakanligi'ndaki çalışmalarımız Türkiye'de onlarca yıldır ihmal edilen konulardı. Kusurumuz, eksiğimiz olmuşsa hakkınızı helal edin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)