E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTVF'nin Kardemir hissesi alım işlemi tamamlandı---

TVF'nin Kardemir hissesi alım işlemi tamamlandı

TVF'nin Kardemir hissesi alım işlemi tamamlandı
07 Aralık 2022 - 10:12 borsagundem.com

Türkiye Varlık Fonu'nun Kardemir'in yüzde 4,4'üne ilişkin hisse alım işleminin tamamlandığı duyuruldu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Varlık Fonu (TVF) Kardemir sermayesi içinde yer alan 50,29 milyon nominal değere sahip A grubu paylarının sahibi haline geldi.

Salı günü yapılan açıklamada Varlık Fonu ile Kardökmak AŞ'nin Kardemir sermayesi içinde yer alan 31,99 milyon TL nominal değere sahip A grubu payları ile Karabük Çelik Yapı İmalat Montaj İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Kardemir sermayesi içinde yer alan 18,29 milyon TL nominal değere sahip A grubu paylarının 5 Aralık tarihinde Borsa kapanış fiyatı olan pay başına 13,05 TL bedel üzerinden Borsa dışında satın alınmasına yönelik anlaşmaya varıldığı belirtilmişti.

TVF, Kardemir hissesi alıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ KODUŞ07 Aralık 2022 11:19

    TANSU ÇİLLER HÜKÜMETİNİN ZAMANINDA HİSSE 1 TL DEN SATILMIŞ İDİ ŞİMDİ DEVLET YİNE 14 KATINDAN GERİ ALIYOR YAZIK DEĞİLMİ.HİÇ BİR DEVLET KURUMUNA SİYASET GİRMEMELİ OLAY PROFESYONEL OLARAK BAKILMALI AMA NEREDE BU ÜLKEDE BU İŞLER.