E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTVF 10 milyar dolar yatırımla Ceyhan'da rafineri kuracak---

TVF 10 milyar dolar yatırımla Ceyhan'da rafineri kuracak

TVF 10 milyar dolar yatırımla Ceyhan'da rafineri kuracak
03 Aralık 2019 - 12:00 borsagundem.com

Türkiye Varlık Fonu (TVF), 10 milyar dolar yatırımla Ceyhan'da kurulan petrokimya bölgesinde yeni bir rafineri kuracak.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Batıkborsacı04 Aralık 2019 01:45

    Dünya fosil yakıta alternatif elektrikli araçlara geçiş yapmaya çalışıyor bizimkiler tersine gidiyor! Sözde yerli elektrikli otomobil 2020 den itibaren yollarda olacaktı fabrikasının temeli bile atılmadı! Yazık oluyor ülkeye!

  • saka03 Aralık 2019 20:43

    peki mevcutta olanları niye sattınız demezlermi..kamera sakasi

  • Nedim03 Aralık 2019 16:22

    Türkiye iyi yönetiliyor ve de ehil eller elinde!  Bu rafinerinin sıradan petrol ürünleri için kurulduğunu zan etmiyorum!  

  • mustafa temiz03 Aralık 2019 13:43

    dunyada artik petrol ihtiyacinin azaldigi doneme dogru gidiyoruz bircok elektrik otomobiller yavas yavas piyasaya gelmeye basladi tesla,rivian,bollenger,lucid air,byton ,nio.byd aoto,gibi 10 milyar dolar teknolojik ve ilac gelistirmeye yatirilsa bence daha mantikli zaten su an iki rafineri var star rafinesi ve tupras sasada ve petkimde kimyasal yatirimlari var ama yinede hayirli olsun diyelim

  • ersan03 Aralık 2019 13:24

    1925 den ..1989.kadar yapılan fabrıkalar.nereyegıttı.hepsınını saattınız .simdide..dıyorsunuzkı yatırımyapıyoruz.sizler .GÜNLÜK YASIYORSUNUZ SAYIN BAKAN .

  • Gülfidan Solmaz03 Aralık 2019 12:50

    Ceyhan'a ve bütün bölge halkına büyük müjde! Ülkem tepeden tırnağa şahlanıyor, kriz peşinde koşanlar geberiyor. Türkiye'yi yeryüzünün lideri yapanlardan Allah razı olsun.

  • Tam komedi 03 Aralık 2019 12:32

    Var olan fabrikaları bir kaç yıllık kârına sat sonra git yıllarca sürecek yatırım yap ! Tüpraş müdürü özelleştirme sırasında aynen şu cümleyi kurmuştu '' Nakit paranız olsa dahi böyle bir tesisi kurmak en az 10 yıl ister , yapmayın bu rakamlar değerinin çok çok altında " ama dinleyen olmadı ! O özelleştirmeler yapılmasaydı bugün bu kadar dış borcumuz olmazdı , bütçe açığı bu boyutlara gelmezdi , vatandaşa bu kadar vergi ödemek zorunda kalmazdı !!! Tüpraş , petkim , telekom , tümosan , ereğli her biri altın yumurtlayan tavuktu.

  • tank03 Aralık 2019 15:48

    propagandadan baska bir sey okumayan cahil adamdan ne beklenir butcenin yuzde 54 u gdpnin yuzde 6 si bu kitlere giderdi her sene hic bir yarari yoktur.akp iyi calisiyor demedim ozellestirme akpnin buldugu en iyi sey dedim anlayamamissin olmasan belki anlardin.butcenin yuzde 54 u hayirli olsun bu yatip para kazanan rekabeti olduren kapitalizm kulturunu olduren bu memur burokrat bozuntularina.burokrat ile ekonomi olmaz is yapilmaz

  • tank03 Aralık 2019 15:47

    iyi yonetilmesi ile alakasi devlet sirketleri yapisi geregi ekonominin temel tasi olan arz talep dengesini anlamiyorlar bu da zarar etmelerine yol aciyor  okusaydin belki anlardin ama hayatin akp chp ile gecmis belli ki.devlet fabrikasi dunyanin gelismis hic bir ulkesinde kalmadi.kitleri hukumet beslerdi bunlarda ise bu adamlarin ogullarini alirlardi.1970lerde ozel sektorun ise aldigi kisi sayisi artmadi.ise giren herkes bu kitlere giriyordu.rekabeti engelleyen bir devlet mekanizmasi vardi.guney korede de onlarin da turk telekim gibi bir seyi vardi onlar da satti. 

  • Tam komedi03 Aralık 2019 14:30

    Tank mısın ? Top musun ? Bilmiyorum ama ben partili değilim cahil ! Sen ve senin gibi kıt beyinliler şunu anlasın hani akp öncesinde iyi yönetilmiyor du ya ! Madem akp iyi çalışıyor o zaman o kurumlarıda iyi çalıştırsaydı !!!  Madem satmak çözüm o zaman SGK , Belediyelerde satılsın sizde ki beyin arızalı , bozuk bozuk

  • tank03 Aralık 2019 13:33

    1973 yilinda devlet butcesinin yuzde 54 i yani gsyhnin yuzde 6 si kitlere verildi bu kitlerin cogu devlet tarafindan tekellestirilmisti.bu kitler gsyhnin yuzde 7sini olusturuyordu adamlara yuzde 6 veriyorsun adamlar tekel calismadan minimum efor ile yuzde 7 geri donuyorlar.yazdigin hic bir sey icin kanit yok zarar eden seyler nasil altin yumurtlayan tavuk ve tekellestirmede dunyanin en boktan seyi chp beynini iyi yikamis

  • Misafir 03 Aralık 2019 13:17

    Millet iyi alışmıştı kitlerde yatmaya