E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜSİAD'dan seçim açıklaması---

TÜSİAD'dan seçim açıklaması

TÜSİAD'dan seçim açıklaması
01 Nisan 2014 - 00:52 borsagundem.com

TÜSİAD'dan yapılan açıklamada, son dönemde kaygı verici düzeye yükselmiş bulunan kutuplaşmayı ortadan kaldıracak siyasi tutum istendi

TÜSİAD 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerin ardından bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “2014 Yerel Seçimlerinin yüksek bir katılımla ve güvenli bir şekilde tamamlanmasından memnuniyet duymaktayız. Tüm siyasi partileri ve adayları, demokrasinin bu en temel gereğinin yerine getirilmesine yaptıkları katkılardan dolayı kutluyor ve seçilen tüm yerel yöneticilere başarılar diliyoruz.

AB UYUMUNA HIZ KAZANDIRMALIYIZ

Yerel seçimler geride kalırken, son dönemlerde kaygı verici düzeye yükselmiş bulunan, kutuplaşmayı ortadan kaldıracak bir siyasi tutumun ve söylemin oluşmasına siyasetin tüm taraflarının katkı vermesini umut ediyoruz. Hızla ve partiler üstü bir anlayışla demokrasimizi, ekonomimizi ve sosyal yapımızı güçlendirecek reformlara yönelmeli, çözüm süreci ve Avrupa Birliği uyumuna hız kazandırmalıyız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eeee01 Nisan 2014 16:05

    gösterecek size RTE kutuplaşmayı yakında :)

  • M.GUR01 Nisan 2014 08:42

    SEÇİMLER ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN,ARTIK SİYASİLERİMİZDE KUTUPLAŞTIRMA AYRIŞTIRMA DİLİNİ BIRAKIP BİR AN ÖNCE ÜLKE GÜNDEMİNE DÖNMELİLER HALKI KUTUPLAŞTIRMANIN HİÇ KİMSEYE HAYRI YOK BUNDAN HİÇ KİMSE KAZANÇLI ÇIKAMAZ GEÇMİŞTE ÖRNEKLERİ MEVCUT

  • çakır01 Nisan 2014 01:06

    Bu millet böyle birliğe hasret ne mutlu tusiad tebriği şahane