E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nin altıncısı 7 Mayıs'ta---

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nin altıncısı 7 Mayıs'ta

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nin altıncısı 7 Mayıs'ta
03 Mayıs 2019 - 12:44 borsagundem.com

'Üretim yönetimi' temasıyla gerçekleştirecek TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nin altıncısında dijital dönüşüm yol haritasının hazırlanması ve dijital teknolojilerin üretim sistemlerine entegre edilmesi konularında başarılı örnekler sunulacak.

TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Günleri'nin altıncısını 'Üretim yönetimi' konusu ile 7 Mayıs Salı günü 9:30 - 12:30 saatleri arasında TÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirecek. Etkinlikte dijital dönüşüm yol haritasının hazırlanması, dijital teknolojilerin üretim sistemlerine entegre edilmesi konularında başarılı örnekler şirketler tarafından sunulacak. 

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Lideri Bahadır Balkır toplantının hoşgeldiniz konuşmasını yapacak. Toplantının açılış konuşması ise TÜSİAD Yönetim
Kurulu Başkanı Simone Kaslowski tarafından gerçekleştirilecek.

Konuşmaların ardından TÜSİAD Sanayide Dönüşüm Çalışma Grubu Başkanı Oğuzhan Öztürk üretim yönetimi üzerine bir sunum gerçekleştirecek. Teknoloji kullanıcısı ve teknoloji tedarikçisi şirketlerin birlikte ürettikleri çözümlerin sunulacağı etkinlikte şirketlerin süreç boyunca yaşadıkları deneyim ve bilgi birikimi paylaşılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)