E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTÜSİAD: Çok sade, net ve çok masum---

TÜSİAD: Çok sade, net ve çok masum

TÜSİAD: Çok sade, net ve çok masum
09 Temmuz 2017 - 19:54 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nün ardından İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen tarihi Adalet Mitingi'nde yaptığı konuşmaya iş dünyasından ilk açıklama TÜSİAD'dan geldi.

Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün ardından İstanbul Maltepe'de gerçekleştirdiği tarihi Adalet Mitingi'nde yaptığı konuşmaya iş dünyasından ilk açıklama TÜSİAD'dan geldi.

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, Kılıçdaroğlu'nun konuşması devam ederken Twitter'dan konuya ilişkin bir paylaşım yaptı. Bilecik Kılıçdaroğlu'nun konuşması için ''Çok sade, çok net ve çok masum. Üstelik küçük harflerle ifade edildiğinde daha etkili...'' dedi.

Çok sade, çok net ve çok masum. Üstelik küçük harflerle ifade edildiğinde daha etkili... 

Siyasi parti gözetmeksizin herkese 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6609 Temmuz 2017 20:59

    Sizin ne mal olduğunuzu zaten millet çok iyi biliyor, tekrar safınızı belli etmenize gerek yoktu. Siz bu ülkeye ihtiyacı olmadığı halde İMF kredisi çektirmeye çalıştınız bunlar daha unutulmadı.

  • ahmet engin 09 Temmuz 2017 20:23

    Umduğunu değil bulduğunu yiyorsun ama kıvıramamışsın yine de... esaminiz okunmaz ... misafir olmak böyle bir şey işte...

  • Sener09 Temmuz 2017 20:21

    Ya bırakın bu işleri en büyük destekçisi siz siniz