E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkŞeker Başkanı Alkan'ın görevine son verildi---

TürkŞeker Başkanı Alkan'ın görevine son verildi

TürkŞeker Başkanı Alkan'ın görevine son verildi
04 Haziran 2022 - 08:10 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı karar ile Türkiye Şeker Fabrikaları Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan'ın yerine Muhittin Şahin atandı

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Alkan'ın yerine atanan isim Muhittin Şahin oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Muhittin Şahin atandı. Kararın, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6'ıncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Öte yandan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandı. Karar, 233 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldı.

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATAMA

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Durali Koçak atandı. Kararın, 33 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı ifade edildi. Ayrıca, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Çağlayan Özcan ve Volkan Mutlu Coşkun ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'inci maddesi gereğince görevden alındı. 

Atama kararları Resmi Gazete'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bik04 Haziran 2022 14:11

    Türkiye, başkanlık sistemine geçtikten sonra kalifiye elemanlar sistem dışında kaldı. Liyakat yerine biat esas alındığından yeteneksiz ve bilgisizler makam sahibi oldular.

  • astor04 Haziran 2022 12:18

    yanındaki ne bakın. arkadaşını söyle kim oldugunu söyleyeyim derler ya. al birini vur ötekine, bir gün gelecek hepsi cezasını cekecek hiç umudumu kaybetmedim. işallah o günleri görme ömrüm olur .

  • baran04 Haziran 2022 13:52

    Ne cezası lan?  Cezayı sen çekeceksin Allah belanı vermiş zaten!

  • Agah var04 Haziran 2022 12:18

    Bu görevleri kak eden liyakatli iş bilen bu konularda eğitim almış tecrübeli insanlar bu görevlere atansa zaten şeker krizi olmaz ithalat olmaz liyakat uygulanmadığı sürece bizler her şeyi ithal ederiz

  • Hakan04 Haziran 2022 15:30

    Bu görevleri " kak " eden sensin galiba, aranan kan bulundu. Tez zamanda sen yaver yapılacaksın agah 🤣🤣🤣

  • 😂😂😂04 Haziran 2022 10:37

    Şeker ithalatına sebep müdürmüş demek ki.

  • dsadas04 Haziran 2022 09:18

    parlamenter sistem gelmeli.  tek kişinin dediği olmamalı. aynı putin gibi.

  • baran04 Haziran 2022 11:28

    28 şubatçı feto itleri meclise giremeyecek.  2001  krizini yaşatan parlementer sistemin kendisidir zaten şapşal oğlan!  Amerika nın 6 lı ganyan çetesi ağızlarını bırak.  Pkk yı Feto yu özgürleştirip bu ülkeyi 9 parça etmek isteyen soysuzlar ile bu milletin işi olmaz.