E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTürkler, Portekiz’e 1.3 milyar lira yatırdı: Altın Vize’de 3. oldu---

Türkler, Portekiz’e 1.3 milyar lira yatırdı: Altın Vize’de 3. oldu

Türkler, Portekiz’e 1.3 milyar lira yatırdı: Altın Vize’de 3. oldu
04 Aralık 2019 - 14:58 borsagundem.com

Avrupa’da altın vize uygulamalarına Türk vatandaşları damga vuruyor. Portekiz’in Golden Visa adı verilen Altın Vize uygulamasında şu ana kadar Türk vatandaşları 1.3 milyar TL yani 200 milyon Euro yatırdı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Doruk Denizalp05 Aralık 2019 09:58

    Portekiz, günümüzde gayrimenkul yatırımı alanında Avrupa'da çok önemli bir konumdadır. Özellikle yabancı yatırımcılara sağlanan vergi avantajları, Portekiz'i eşsiz kılıyor. Yatırımcılar Golden Visa programı ile hem karlı bir yatırım yapmış, hem de gelişmiş bir Avrupa ülkesinde yaşama fırsatı elde ediyorlar. Daha detaylı bilgiye link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://getgoldenvisa.com/tr/portekiz-golden-visa-programi/

  • Tayfun tayfur05 Aralık 2019 03:10

    Pordonda senin zahravo senin deniz yetki alanın neresi sora bitirmişim anlaşma yapan libya türkiye anlaşması sen niye bu kadar kaygı duyuyorsun onu anlamıyorum yaa değilse senindemi çıkarın var akdenizde yoksa türkiye düşmanımısın

  • Hsn 6904 Aralık 2019 21:14

    Defol

  • Okie Dokie04 Aralık 2019 15:53

    Ben de 3 sene önce Porto'dan bir tane okyanus manzaralı villa satın aldım. Ömür boyu Portekiz'de oturum iznim oldu. Lüks bir muhit olması ve mültecilere kapalı olması beni cezbetti. Sosyetenin ünlü isimlerine tavsiye ederim. Fiyatları 2 milyon avrodan başlıyor.