E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye saldırı hazırlığındaki IŞİD hedefleri vuruldu---

Türkiye'ye saldırı hazırlığındaki IŞİD hedefleri vuruldu

Türkiye'ye saldırı hazırlığındaki IŞİD hedefleri vuruldu
06 Haziran 2016 - 11:14 borsagundem.com

IŞİD'e ait hedeflere TSK karadan, koalisyon havadan operasyon düzenledi. Operasyonda 7 IŞİD'li atışa hazırladıkları silah sistemleriyle beraber imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, IŞİD terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış yapıldığını, ayrıca, koalisyon uçakları ile iki hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye'den 05 Haziran 2016 tarihinde Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu hedef tespit sistemleriyle tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış ve Koalisyon uçakları ile iki hava harekatı (Kaferve ve Kalbayn bölgelerine) icra edildiği kaydedildi.

7 IŞİD'Lİ, ATIŞA HAZIRLADIKLARI SİSTEMLE BİRLİKTE İMHA EDİLDİ

Operasyonun ilk sonuçlarına göre, yedi IŞİD terör örgütü mensubunun, atışa hazırladıkları silah sistemleriyle beraber etkisiz hale getirildiği belirtilerek, bir tahkimli savunma mevziinin de imha edildiği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)