E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'ye S-400 karşıtı yaptırım tasarısı ABD Kongresi'nde---

Türkiye'ye S-400 karşıtı yaptırım tasarısı ABD Kongresi'nde

Türkiye'ye S-400 karşıtı yaptırım tasarısı ABD Kongresi'nde
18 Temmuz 2020 - 13:23 borsagundem.com

ABD Kongresi gündemine, Rusya'dan S-400 alımı nedeniyle Türkiye'ye yaptırım uygulanması için bir teklif verildiği bildiriliyor.

Rus basınına yansıyan son habere göre, tasarıyı hem Cunhuryetçi hem de Demokrat Parti'den bazı üyeler imzaladı.

17 Temmuz'da sunulan taslakla ilgili açıklamayı Cumhuriyetçi Parti kongre üyelerinden Adam Kinzinger'in yaptığı bildirildi.

Tasarı, "Rus silahlarının ihracatına karşı yasa" adıyla sunuldu. Tasarıda, S-400 alımının Türkiye tarafından tamamlandığıi, bu nedenle yaptırım yasası kapsamında değerlendirilmesi gerektiği savunuldu.

Türk ve Rus yetkililer bu ay başında, ikinci parti S-400 füze bataryalarının satın alınması için görüşmelerin devam ettiğini duyurmuşlardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EKRİST18 Temmuz 2020 18:29

    Korkmayın abd her gün çin yaptırımlar yapıyor diğer ülkelere yapıyor ne oluyor .yaptırım yaptığı ülkeler daha da ileri gidiyor.bence hisse senetlerinizi kaptırmayın.abd bize gücü yetmez.biz de elimiz kolumuz bağlı kalacak değil ya.iktidarda chp yok ki korkasınız.

  • mustafa19 Temmuz 2020 09:29

    bu ülke insanı neden bu kadar mal oldu araştırılacak en önemli konu bu ....

  • Erol g.18 Temmuz 2020 14:18

    EN GENC F 16 MIZ DAHİ 20 YAŞINI GECMEK ÜZERE TAMAMEN HURDA HALINE GELMEDEN OLAN F 16 LARIMIZI F18 LER ILE BİR AN ÖNCE DEĞİSTİRMELIYİZ

  • ZELİHA KARAKAŞLI18 Temmuz 2020 18:38

    şuan eskişehirde savaş uçağı yapılması için arge merkezi kuruldu çalışmalar hızla hareket etmekte olup, bir özel şirkette son aşamasına geldi.uçak moturu hakkında.