E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'ye kaynak akışı hızlanacak---

Türkiye'ye kaynak akışı hızlanacak

Türkiye'ye kaynak akışı hızlanacak
21 Haziran 2018 - 16:23 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek "Seçim belirsizliği yakında bitecek, Ülkemize kaynak akışı hızlanacak" dedi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, seçim belirsizliğinin yakında biteceğini ve Ülkemize kaynak akışının hızlanacağını söyledi.
Abraaj'ın, Türkiye, Latin Amerika ve Afrika fon yönetim faaliyetlerini Colony Capital'e satması ile ilgili bir twit paylaşan Şimşek, "Ülkemize küresel yatırımlar devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.
Şimşek, bu konuda değerlendirme yapan takipçilerine "Ülkemize yatırım yapmış bir fona yatırım da dolaylı olarak ülkemize yatırımı ve güveni yansıtıyor. Ülkemizin potansiyeli büyük, performansı da Ak
Parti hükümetleri döneminde hızla arttı. Seçim belirsizliği yakında bitecek. Ülkemize kaynak akışı hızlanacak." şeklinde yanıt verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaktust22 Haziran 2018 02:38

    yatırım için patatesmi alalım soganmı,dolar ve tl ye karşı iyi pirim yaptı,samana yatıranlar kazandı

  • Metin Can22 Haziran 2018 01:02

    Borsaya yatirim yapanlar ciddi sekilde kaybettiler. Umariz seçim ilk turda biter ve belirsizlikler ortadan kalkar.

  • yatırımcı21 Haziran 2018 22:46

    Son iki ayda borsadaki yatırımımın yarısını kaybettim. Teşekkürler erken seçim istediğiniz için. Hala utanmadan konuşabiliyorsunuz pes doğrusu. İnsanları daha geçen yıl borsaya çağırdığınızı unutmadık. Bunun için miydi?!!!

  • Rant 21 Haziran 2018 20:09

    Yeni Havaalanı yeri yanlış, Kanal İstanbul yanlış Finans merkezinin ankaradan İstanbul’a taşınmasınyanlış Yapılan Herşey ülke faydasından çok önceden arsaları kapanların havuz sermayesini zengin etmeye endeksli

  • gsd21 Haziran 2018 18:35

    İngilerede ne için toplantılar yaptınız,Katara keyfine mi asker gönderiyorsunuz akar tabi kaynak.Kanal İstanbulu ülkenin hayrına değil yabancı ve zenginlere etrafındaki arsaları ve inşaatları satmak için yapmıyormusunuz:Güldürmeyin adamı

  • Bika21 Haziran 2018 19:08

    Yandaş müteahhitleri de batık.

  • Bika21 Haziran 2018 18:06

    Cumhurbaşkanlığı konutu, Çankaya'ya taşınmadan sermaye girişi olmaz.

  • yalçın21 Haziran 2018 17:24

    ülkeyi çok kötü kıstırttılar. yakında kaçıp giderler bizim akılsız oy verenlerde ne yaptık diyerek kendilerini kamyonların altına atarlar inşallah.

  • Son vuruş21 Haziran 2018 18:12

    Yalçın... sen ne zırvalıyorsun!! Türkiye den yazmadığın belli ,zamanında kaçıp arkanızı namert yabancılara dayamışsın.. Bu seçimde fitne hesaplarınız tutmayacak ve derin bir ÇÖĶÜŞ yaşayacaksınız.

  • bir emekli21 Haziran 2018 17:31

    daha önce okadar yönetildi ama hiç kamyon önüne atan olmadı sadece yazar kasa atan oldu bişey olmaz

  • cingöz21 Haziran 2018 17:13

    Tayyip koalisyon kuracaz diyor. MHP veya HDP ile kurabilir. o zaman istikrarsızlık olur

  • Halo21 Haziran 2018 19:33

    Tayyibe belli olmaz. Daha bir ay once bedelli gundemimizde yok, ohal surecek diyordu. Simdi bedelli cikarip, ohali kaldiricaz diyor. Demekki I pkk ile savas bitecek secim sonrasi

  • bir emekli21 Haziran 2018 17:44

    hdp ile kuracak olsa demirtaşı ziyaret ederdi sanmam kuracağını

  • Ali Öner21 Haziran 2018 17:00

    AKP iktidarda olduğu sürece artık yabancı yatırımcı ülkemize para getirmez. Boşuna oy almak için algı yönetimi yapıp halkı kandırmayın. Uluslararası fon yöneticilerini dinliyoruz. Hemen hemen hepsi Erdoğan'a güvenmediklerini, başkan seçilirse merkez bankasına müdahele edeceğini, Ohal kalktığı zaman da iflas ertelemek için şirketlerin sırada beklediğini söylüyorlar.