E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye'ye 5 milyar dolar akacak---

Türkiye'ye 5 milyar dolar akacak

Türkiye'ye 5 milyar dolar akacak
26 Ocak 2018 - 08:51 borsagundem.com

İma Group, KMK Inverstment şirketiyle 5 milyar dolarlık fon anlaşması imzaladı

Hong Kong, Avusturya, Rusya, Ukrayna, Romanya, İtalya, Lüksemburg ve İngiltere’de ortak yatırımları bulunan İma Group, global yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. İma Group, Birleşik Arap
Emirlikleri (BAE)’nin başkenti Abu Dhabi’de, Kraliyet ailesine mensup Khalid Bin Ahmed Al Hamed’in sahibi olduğu KMK Inverstment şirketiyle 5 milyar dolarlık fon anlaşması imzaladı.
İma Group Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bağcı, Kraliyet Sarayı’nda gerçekleşen imza töreninde yaptığı açıklamada, 5 milyar dolarlık fonun Türkiye’de eğitim, sağlık, enerji, inşaat başta olmak üzere çeşitli sektörlerde kullanılacağını söyledi.
İma Group’un "Her iyi fikir yatırıma değer" sloganı ile Türkiye yolculuğuna başladığını belirten Bağcı, Abu Dhabi’den gelecek fonun tamamının Türkiye’deki yatırıma değer projelere yönelik kullanılmak
üzere yatırımcılara sunulacağını kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • serpıl kırca10 Nisan 2019 11:52

    Torun Center 15. Katında bulunan ima Group adındaki firma fon yatırımları adı altında çalışıyorlar. Bizim seyahat acentamızdan uçak bileti ve konaklama hizmeti aldılar. Ödeme yapmıyorlar sürekli oyalıyorlar sahte dekont bile gönderdiler. Firma yetkilisi derya bağcı devamlı ödemenizi yapacağım deyip bugün yarın diye diye hiçbir şekilde ödeme yapmıyor. Herkesin dikkatli olmasını rica ediyorum.

  • İma group magdurlari22 Ağustos 2018 00:49

    D.b. ima group a.c. sakın para vermeyin sakın şirket bilgilerinizi projelerinizi vermeyin haklarında açılmış 40 tan fazla dava var . şirket bilgilerini kullanarak kredi getiricez diye yurtdışı fonları soyuyorlar sonra başınız ağrır sadece bununla kalmıyorlar Bddk ya ve hazine ye karşı sizin şirketinizin adını kullanıyorlar. Çiftlikbank tan Jet fadıl dan çok daha büyük organizasyon .

  • Selda Seven21 Ağustos 2018 01:10

    Burda Fon ve kredi yok bu kadin %2.5 altinda sigorta bedeli aliyor. Cok fazla magdur var ve sirket bilgilerini kulkaniyorlar.Inanmayin lutfen Oda .tv ve sikayet varda gorebilirsiniz yuzlerce magdur var. Hele basindaki bwy Emmiyet eski mensubu ve bunu kulkaniyor.

  • Tuğrul 26 Ocak 2018 09:48

    Reis işi biliyor. O asrın lideri. Yola devam

  • Sinan Selim21 Ağustos 2018 01:12

    Neye cvp Tugrul vmbey boyle bir oara yok.