E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin ulusal bağımsızlığı için 2 önemli tehdit---

Türkiye'nin ulusal bağımsızlığı için 2 önemli tehdit

Türkiye'nin ulusal bağımsızlığı için 2 önemli tehdit
08 Kasım 2020 - 10:54 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, beklenen İstanbul depremi için 'Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını tehdit ediyor' dediği aktarıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'a, “Türkiye'nin ulusal bağımsızlığını 2 şey tehdit eder: Biri büyük bir savaş, diğeri 7.5 büyüklüğünde depremdir” dediğini aktardı.

Yılmaz, “Hastanede süren Kovid tedavisini tamamlayıp 5 Kasım günü evine dönen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mesaisine sanırım bana açtığı telefonla başladı. 114 kişinin yaşamını yitirmesine yol açan İzmir depreminde sergilenen 'yönetişim' kargaşasına yönelttiğim eleştirileri hak etmediklerini söylüyor” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, yazısında ayrıca şunları aktardı:

"Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Rızabey Apartmanı'nın enkazına tırmanıp, göçük altında geçirdiği her saniyesi kıymetli Buse'yi meşgul eden telefon görüşmesi yapmasını hatırlatınca, '2.5 yıldır emek veriyoruz, yazık ediyorsunuz; bizi işimizle, tutumumuzla değerlendirin. İzmir'de AFAD 26 çalışma grubu kurdu. Depremle mücadele romantik bir iş değildir' diyor."

İçişleri duyurdu: 13 iş yeri faaliyetten men edildi!

Meclis'te istihdam için fazla mesai

İYİ Parti’deki kriz sürüyor! Muhalifler de bölündü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kanal09 Kasım 2020 06:53

    yap bir kanal istanbul....

  • Pala09 Kasım 2020 03:10

    Yapı denetim firmalarını kontrole gönderin, çürük yapıları tespit edip yiksinlar. Kanal istanbulla uğraşacağız diye yuzbinlerin canını umursamıyorsunuz

  • Cego 09 Kasım 2020 01:12

    Ahmet öziki kaç dolar maaşın var

  • Mucise Reis ;)08 Kasım 2020 15:39

    Eeee... Tehdit eden hep olacak. Kaç tane Türk devleti kurmuş atalarımız. Allah bizler eyeni Türk devleti kurdurmakla imtahan etmesin. Bizim ve önceki kuşak İşgalden arındırılıp, kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti topraklarında bağımsız ve hür olarak dünyaya geldi. O bakımdan her türlü tehdidi yok etmek, seçilenerin görevidir. seçilenlerden icraat ve gerçek adımlar bekliyoruz. ekonomi ve deprem öncelikli olarak. ekonomi iyileşse, zaten insanlar sağlam yenı konutlara geçecek...Fabrikalar her şehirde düzenli yapılsa, zaten izmir, istanbul, anakra gibi yerler göç almayacak, düzenli şehirler heryere kurulacak..suçlu yönetemeyenlerdir

  • AHMET ÖZBİR08 Kasım 2020 15:24

    TERÖRKOVUCU, HAİNEZİCİ yiğitler sizler vazife başında oldukça her zorluğu yeneriz, VATANA GICIKLARI SİLERİZ. Rabbim sizleri, REİS'imizi başımızdan eksik etmesin. Boşuna emperyalist kahpeler TÜRK'ÜN LİDERİ'NE İŞBİRLİKÇİLERİYLE plan peşinde değil. Onların kara hesabı varsa Rabbim'in de TAKDİRİ var, mü'minlerin DÜÂSI var.

  • fafa08 Kasım 2020 13:02

    Ülkenin güvenliği ekonomi,ekonominiz güçlüyse kimse bir şey yapamaz.İsrafı ve dış borçlanmayı terk edin.

  • çiftçi hayri08 Kasım 2020 12:31

    zafer inananlarındır.lakin  kılıçdaroğlu kemal beye deil,ALLAHA inananlarındır.

  • vatandas08 Kasım 2020 12:17

    seni ne zaman gorevden alacak bakalım start verildi

  • BORSACI08 Kasım 2020 11:32

    paramız aşırı deger kaybına ugruyor en önemli tehlike ekenomik kriz.

  • TARKUT TARKAN08 Kasım 2020 11:16

    bak gör sayın bakan bidin dostu içimizdeki dostu hdp ve iyi parti ile ortak iktira chp gelince sen chp nin ülke yönetimini ülkede deprem olunca ve deprem de zarar görenlerie1 ayda gökdelenleri yapacaklar, issiz olanları işe yerleştirecekler her gün lüks restrontlarda yedirip içirecekler evlerine taşınana kadar.siz bunları yapabilirmiziniz.

  • fafa08 Kasım 2020 13:04

    Türkçeyi yeni mi öğreniyorsunuz?