E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Türkiye'nin uçağımızı düşürmesine inanamadık'---

'Türkiye'nin uçağımızı düşürmesine inanamadık'

'Türkiye'nin uçağımızı düşürmesine inanamadık'
23 Şubat 2016 - 19:43 borsagundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Türkiye'ye yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Zaharova şunları yazdı:

"Üç ay önce 24 Kasım 2015 tarihinde Suriye'de gökyüzünde bizim vatandaşlarımız öldü. Korkunç bir şekilde öldü, çünkü bu korkunç derecede insafsızcaydı. O günü çok iyi hatırlıyorum. Türkiye'ye gidecektik. Ben daha iş yerindeyken haber geldi. Vnukovo'ya giderken tüm yol boyunca detayları öğrenmeye çalıştım. Yaşananlara inanmak mümkün değildi. Havalimanında meslektaşlarıma son haberleri anlattığımı hatırlıyorum. Hiç kimse inanamadı. Çünkü 30-40 yıllık çalışma süresince birçok şey gören insanların bile buna inanması mümkün değildi."

Türkiye'nin bu durumda üzüntüsünü dile getirmek yerine NATO'yu topladığını söyleyen Zaharova, "Her gün kendi görevini yerine getiren insanlar da olmak üzere yüzlerce insanın öldüğünü anlıyorum. Hele söz konusu askerlerse. Ama bu bambaşka bir hikaye. Gerçeği söylemek gerekirse, bu hikaye bende bir şeyleri değiştirdi" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÖĞRENİRSİNİZ23 Şubat 2016 22:16

    BAŞBAKANLIK VE CUMHUR BAŞKANLIĞI SECİMLERİ SERMAYE ARAÇLARINDAKİ İŞLEMLERİN AĞIRLIĞI İLE SECİLİYOR.SİZ KİMSİNİZ ULENN ÇAHİLLER.KENDİLERİNİ KANDIRAN BİLGİSİZ PRAVAKATÖR TÜKETİÇİ İŞÇİ KESİMİ.VS VS.SECKİN İNSANLAR...SEC-KİN İNSANLAR KİMLER.YANİ DÜNYA EKONOMİ VE SİYASİ YÖNETİMLER TARAFINDAN.

  • alp23 Şubat 2016 21:56

    Ne isiniz var sinirlarimizda.bir degil iki degilll.madem bi iee yarayacaksan suriyedeki pyg yi bombala.

  • kazım uslu23 Şubat 2016 21:42

    Ablanın dediklerine kargalar güler :) Rusya'nın katliam konusunda üstelikte masum insan, derecesi vardır be... inanmamışmış ne işin vardı oralarda senin sınırlar karadeniz kıyısında bitiyor.

  • ŞAHİN23 Şubat 2016 20:47

    dünya ekonomi ve siyasi yönetimi akabinde konjektörü baz alındığında işçi ve teketiçi kesimin secmen oyu bile gecersiz ki çanı ve malı mülkü hükümet siyasi ve ekonomi yönetiminde gecerli olsun.daha çok çahilsiniz.

  • huyt23 Şubat 2016 20:18

    yalancı köpekler siz o kadar insanı öldürüp yerinden yurdundan ederken insafsızlık olmuyor bir pilotunuz ölünce mi insafsızlık oluyor

  • değirmenci23 Şubat 2016 20:13

    Türkmenlere soykırm yaparken noluozaman. Bişeyleri ruslar değiştirme gayretidelet.

  • HİLAL23 Şubat 2016 20:07

    Uçaklarınızın gaddarca bombalayıp öldürdüğü kişiler insan değilmi başka bir mahlukmu hepside insan ve kendince yaşamaya devam eden insanlar yalnızca moskof değiller birgünde sizi bombalayan çıkar inşallah.