E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin ilk başörtülü kaymakamı---

Türkiye'nin ilk başörtülü kaymakamı

Türkiye'nin ilk başörtülü kaymakamı
18 Haziran 2016 - 23:03 borsagundem.com

Kaymakam Neslihan Kısa, staj döneminin bir kısmını Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde tamamladı ve Kocaeli'ne tayin oldu

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde ilk kez göreve gelen, Türkiye'nin ilk başörtülü kaymakamı Neslihan Kısa'nın tayini Kocaeli'ye çıktı. Türkiye'nin en genç kaymakamlarından biri olma özelliğine de sahip olan Kaymakam Kısa, staj döneminin bir kısmını Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde tamamladı. Öte yandan Sarıcakaya'dan ayrılacak olan kaymakam için Sarıcakaya Belediyesi tarafıdnan bir veda yemeği düzenlendi.Kaymakam Kısa'nın yeni görev yeri olan Kocaeli merkezde valilik emriyle staj görmeye devam edeceği öğrenildi.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • islam19 Haziran 2016 13:19

    Ne acı di mi yorumlara bakıyorum da herkes bunlardan yaka silkiyor, kimse güvenmiyor. Halbuki müslümanın ahlakını herkes parmağı ile gösterir. Olması gereken ahlaklı bir siyasi parti ile önce türkiyedeki sonra dünyada bir çok yerdeki insanların islama sempati duyması idi. Tam tersi oldu rüşvet, torpil, tecavüz, yolsuzluk konuşuldu. Oruç, namaz, başörtüsü, hac samimi olmadıktan ahlakla birleşmedikten sonra ritüelden başka birşey olmaz.

  • emre19 Haziran 2016 11:19

    ne başörtüsü..türban o..bizim gerçek Anadolu geleneklerinde kat kat bone olmaz..siyasal islam simgesi türban , en basit tanımı bu

  • sorun kafada 19 Haziran 2016 10:08

    adam hırsız ahlaksız yalancı dolandırıcı çocuk tecavüzcüsü ama çok dindar namazında orucunda ise bazı zihniyetlere göre ahlaksızlıkları saklanabilir suç sayılmaz

  • önce ahlak sonra dindarlık arayın 19 Haziran 2016 10:06

    dindar olmakla ahlaklı olmanın aynı şey olmadığını bu toplum anlamadıkça çökmeye mahkumdur

  • Cüneyt 19 Haziran 2016 04:08

    senelerdir aynı sorun başörtüsü. yahu bunların başörtüsünü değil yaptıkları işleri takip edin...

  • ne büyük iş19 Haziran 2016 01:17

    aman ne büyük iş. başörtülü yada değil farketmez düzgün çalışan hakkaniyetli olan, rüşvete, torpile bulaşmayan yöneticiler lazım. dindar geçinenlerin ne haltlar yediğini öğrendikçe büyük hayalkırıklıkları yaşadım. artık zerre güvenim yok bu tayfaya, her kötülüğü herkes kadar beklerim. müslümanlar diye ahlaki anlamda ayrıca güvenmem.