E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin günlük korona virüs tablosu açıklandı---

Türkiye'nin günlük korona virüs tablosu açıklandı

Türkiye'nin günlük korona virüs tablosu açıklandı
03 Aralık 2020 - 19:36 borsagundem.com

Türkiye'de korona virüs nedeniyle 187 kişi daha hayatını kaybetti, 32 bin 381 yeni vaka tespit edildi

Sağlık Bakanlığı, yeni tip korona virüsün (Kovid-19) Türkiye'deki güncel durumuna ilişkin son verileri paylaştı.

Verilere göre, Türkiye'de korona virüs nedeniyle 187 kişi daha hayatını kaybetti, 32 bin 381 yeni vaka tespit edildi. Bugün yeni hasta sayısı ise 6 bin 511 oldu.

Koca ayrıca Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Koca'nın paylaşımı şu şekilde:

Bugün tespit edilen 6.511 yeni hastamız var. Hasta sayımızı azaltmak zorundayız. Kapalı ve kalabalık ortamlar virüsün en kolay bulaştığı ortamlardır. Kış aylarını kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durarak geçirmeliyiz. Mücadele evde kalarak da mümkün.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş04 Aralık 2020 10:37

    Gerçek ölüm vakalarını bakalım ne zaman açıklayacaklar. İşleri güçleri ALGI. memleketde herşey felaket durumda ciddi bir muhalafet olsaydı bunlar çoktan gitmişlerdi.

  • Bir hatırlatma04 Aralık 2020 07:27

    Çok basit tedbirler  ile bu hastalık kalkar!  5 lt. suya  12 kaşık sirke,  6 kaşık karbonat!  Sabah öğle akşam bir bardak için!  Vücut  bu virüsten süratle temizlenmekte!   Yapan yapar yapmayan da kendi bilir.  Yazar yazmaz alaya almaya kalkan ahmaklar da olacaktır!  Hem alaya alacaklar hem de gebermeye devam edecekler.   

  • Hasan Çalar03 Aralık 2020 22:14

    Hızlı araba dahi kullanmayın diyor doktorlar Yoğun bakımda Yer yok kardeşim diyorlar Her gün skor tahmini gibi rakam vermenin de mantığı yok. Bu arada 80 milyon aynı anda test olmadan bu illetten kurtulamayiz. İster maske tak ister takma ister sokağa çık ister çıkma.turkmenistan maskeyi yasakladı mesela

  • Mantık.04 Aralık 2020 07:19

    Dangalağa bak yav!  İster takmaymış!  Sen bu beyni bu vücutta taşıyıp ta nasıl insanım diye geziyorsun geri zekalı?  Test ayrı bir konu önlem ve tedbir ya da tedavi o da ayrı bir aşama!  Bunu iyi niyetle yazdıysan bayağı bir sersemsin!    Kötü niyetle yazdıysan bütün kötülüğün ile Allah belanı verecektir  merak etme. 

  • Mühendis 0103 Aralık 2020 21:16

    Bugun sadece adana da 183 kişi vefat etti. Nasıl oluyor bu veri !

  • Bir yorum04 Aralık 2020 07:13

    Sen mezar bekçisi misin, diğer bir soytarı gibi?  Her ölen Korona dan mı ölüyor?  Ayrıca Onca  uyarı  ve ikaza rağmen sokaklarda bira içen halay çeken  sorumsuz itlere acımam!  Kimse kusura bakmasın. 

  • Hakkı03 Aralık 2020 21:05

    Bu güne kadar kısmi sokağa çıkma yasaklarıyla corona hastalığı önlenemediğine göre bu uygulamanın işe yaramadığı hatta artışa sebeb olduğu görülmüştür.Herkesin 15 veya 20 gün karantinaya girerek bu hastalığı durduracağımıza inanıyorum.denenmişi denemeyelim.

  • Bir yorum04 Aralık 2020 07:21

    Bu hastalık yazdan bulaştı!  Vücut zayıf düşünce de  vakalar çoğalmaya başladı!  Saçma sapan yorumları bırak.

  • DR03 Aralık 2020 19:57

    Kısıtlamalar kaldırılsa, bütün iş yerleri açılsa da bu sayılarda pek bir fark çıkmaz. Ve corona teriklemesi ölenler ikincil hastalıktan dolayı genelde. Gecmiş kışlarda grip tetiklemesiyle ( kişinin ciddi bir ana hastalığı olduğu için) aylık ölen insan sayısı çok çok daha fazla. Ölüm sayısında artış yok, raporlamada farklılık var, diğer hastalıklardan ölen insan sayısından, azalış aynı oranda coronadan ölenlerde artış