E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaManşet‘Türkiye’nin en iyi finansal danışmanı ÜNLÜ & Co'---

‘Türkiye’nin en iyi finansal danışmanı ÜNLÜ & Co'

‘Türkiye’nin en iyi finansal danışmanı ÜNLÜ & Co'
09 Aralık 2015 - 15:44 borsagundem.com

The Mergermarket Group da “Türkiye’nin En İyi Finansal Danışmanı” olarak ÜNLÜ & Co’yu seçti.

Yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetiminin önde gelen grubu ÜNLÜ & Co, The Mergermarket Group tarafından “Türkiye’nin En İyi Finansal Danışmanı” seçildi.
 
Yaptığı haber ve analizler ile özellikle birleşme ve satın alma sektörü içerisinde güvenilir ve etkili bir yere sahip araştırma şirketi The Mergermarket Group’un “Mergermarket Avrupa M&A Ödülleri” 8 Aralık Salı günü İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan törende sahiplerini buldu.
 
Adayları; son 12 ay içerisinde danışmanlık yaptıkları anlaşmaların hacim ve adedine göre değerlendiren ödül jürisi, ÜNLÜ & Co’yu Türkiye kategorisinde ödüle layık gördü.


 
ÜNLÜ & Co adına ödülü alan ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mahmut L. Ünlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Özellikle birleşme ve satın alma alanında yaptığı haber ve analizlerle sektör içerisinde güvenilir bir yere sahip olan The Mergermarket Group tarafından Türkiye’nin en iyisi olarak seçilmiş olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ödül, gücümüzün de bir yansımasıdır.” dedi.
 
1996 yılında bağımsız bir finansal danışmanlık firması olarak kurulan ÜNLÜ & Co’nun günümüzde Türkiye'nin öncü yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubuna dönüştüğüne dikkat çeken Ünlü, “Türkiye’yi doğru yatırımlarla buluşturmayı,  büyük bir ustalığa ve girişimci ruha sahip Türk şirketlerine de yurtdışına açılma sürecinde en büyük desteği sunmayı bir ilke edindik. Bugün Türkiye’nin dev şirketlerine birleşme ve satın alma konusunda danışmanlık veriyoruz. ÜNLÜ & Co olarak 2015 yılında 2 milyar dolara yakın alım satım işlemine aracılık ettik. 2016 yılında ise bu miktarın üzerine çıkmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. 
 
Daha önce de uluslararası finans dergisi ICFM (Intercontinental Finance Magazine) tarafından yılın M&A Firması, Yılın Borç Finansmanı ve Danışmanlık Firması seçilen ÜNLÜ & Co bu yıl ayrıca Avrupa İş Ödülleri’nde de (European Business Awards) “Ulusal Şampiyon” ilan edilmişti. Yine Temmuz ayında, uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi, “En İyi Birleşme & Satın Alma Danışmanı” (Best M&A House) kategorisinde Türkiye’nin en iyisi olarak ÜNLÜ & Co’yu seçmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)