E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Somali'ye tıbbi yardım---

Türkiye'den Somali'ye tıbbi yardım

Türkiye'den Somali'ye tıbbi yardım
02 Mayıs 2020 - 15:50 borsagundem.com

Erdoğan, Türkiye'den Somali'ye gönderilen tıbbi malzeme yardımıyla ilgili açıklamasında "Milli Teknoloji Hamlesi ile geliştirdiğimiz solunum cihazları Somalili kardeşlerimize nefes olacak" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Somali'ye gönderdiği yardımla ilgili, "Milli Teknoloji Hamlesi ile geliştirdiğimiz solunum cihazları Somalili kardeşlerimize nefes olacak." değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Milli Teknoloji Hamlesi ile geliştirdiğimiz solunum cihazları Somalili kardeşlerimize nefes olacak. Medeniyet imkan değil, vicdan meselesidir. Milletimizin imkanları da vicdanı da mazlum ve muhtaçların yanındadır. Aziz Milletim, senin kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ikinci yardım paketi ABD'ye ulaştı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ışın Özdemir02 Mayıs 2020 16:03

    BAK BUNA LAF EDİLMEZ .ZATEN TEK BİR YAZI YOK.ÜLKEDE 10 TL. YARDIM İSTENİP SENDEN FAKİR ÜLKELERE YARDIM İNSANLIKTIR İNSANLIK.NE O ABD,İNG.YARDIMDA NESİ

  • Hayri03 Mayıs 2020 03:46

    Türkçe öğren.o kadar zor değil