E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den SİHA alacaklarını canlı yayında açıkladılar ---

Türkiye'den SİHA alacaklarını canlı yayında açıkladılar

Türkiye'den SİHA alacaklarını canlı yayında açıkladılar
23 Haziran 2020 - 10:09 borsagundem.com

Türkiye'nin ilk yerli ve milli SİHA'sı Bayraktar TB2 Ukrayna ve Katar'dan sonra şimdi de Azerbaycan'a ihraç ediliyor. Azerbaycan Savunma Bakanı canlı yayında Türkiye'den silahlı insansız hava aracı alacaklarını açıkladı

Azerbaycan Savunma Bakanı Kıdemli Orgeneral Zakir Hasanov, bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, Azerbaycan ordusunun yeni silah ve araç alımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Program sunucusunun, "Türk üretimi silahlı insansız hava araçları Suriye ve Libya'da başarı gösterdi. Azerbaycan'ın Türkiye'den bu araçlardan alma niyeti var mı?" sorusunu Zakir Hasanov, "Bu yönde çalışmalar devam ediyor. Artık sonuç da var." şeklinde yanıtladı.

Bakan Hasanov, kardeş Türkiye'nin aynı zamanda askeri alanda Azerbaycan'a finansal yardım da sağladığını, Azerbaycan Milli Meclisinin bir süre önce bu konudaki anlaşmayı onayladığını da kaydetti.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck23 Haziran 2020 13:34

    şeref ve onur madalyası verilmeli. 1 - solunum cihazı patandini alıp 2 yıldır geliştiren o üniversiteli gençler. patentlerini sattı ve gelişimlerle solunum cihazı yaptı vestel-arçelik mühendisleri. koş+ zorlu + 2 ünili patens sahibi genç madalya verelim. teşekkur plaket... anka ilk insansız uçuş temellerini atıp, patantleyerek, sornasında siyasi adımlar sonucu bayraktara geçen personel ve patentli ürünleri geliştirenlerede plaket verelim. altay tankı 1 adet reel görsel portatif oldugu halde ihalesi başkasına verildi. ihaleyi alanlar 2 yıl onsa tank yapar onlara tank yapmadan plaket verelim. çunku  herkes üretmesin, herkes yapmasın. benim ortaklı oldugum fabrikalar yapsın kı omur boyu patantden para kazanayım... bu milletin yolunu açsalar, şirketleri ve siyasi baskıları kaldırsalar, daha neler üretecek bu millet. hep kendilerinden çıksın sevdasındalar.salın açın mıllet gençlerın onunu yeter...

  • Mucise Reis ;)23 Haziran 2020 12:18

    1. dünya savasşında gelen vagonları bu millet unutmadı. unutan olsada biz unutmadık...Saol kardeş

  • doğru23 Haziran 2020 10:56

    şimdiye kadar hükümetin  yaptığı en doğru iş sihaları üretmek...

  • Furkan 23 Haziran 2020 14:07

    Tek siha değil daha niceleri var bazıları rahatsız sihalar dan acep niye