E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den Oruç Reis için yeni NAVTEX hamlesi---

Türkiye'den Oruç Reis için yeni NAVTEX hamlesi

Türkiye'den Oruç Reis için yeni NAVTEX hamlesi
12 Ekim 2020 - 00:00 borsagundem.com

Oruç Reis yeniden sondaja başlıyor. Meis Adası'nın güneyi için yayımlanan yeni NAVTEX'de Oruç Reis'in bölgede 22 Ekim'e kadar çalışacağı belirtildi

Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi'nin çalışma yürüteceği alan için 22 Ekim'e kadar sürecek yeni NAVTEX (denizcilere duyuru) ilan edildi.

İlana göre, geminin görevi 12 Ekim'den 22 Ekim'e kadar sürecek.

Oruç Reis sismik araştırma gemisi, Ataman ve Cengizhan isimli gemilerle birlikte Doğu Akdeniz'de sismik çalışmalarını yürütecek.

Oruç Reis sismik araştırma gemisi, kıta sahanlığı ve doğal kaynak aramaları başta olmak üzere her türlü jeolojik, jeofizik, hidrografik ve oşinografik araştırmaları gerçekleştirebiliyor.

Tam donanımlı ve çok amaçlı dünyadaki ender araştırma gemilerinden biri olan gemide, 2 ve 3 boyutlu sismik, gravite, manyetik olarak jeofizik araştırması yapılabiliyor. Gemi, 8 bin metre derinliğe kadar 3 boyutlu, 15 bin metre derinliğe kadar iki boyutlu sismik operasyonları gerçekleştirebiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BORSACI12 Ekim 2020 08:31

     BU ÜLKENİN ASKERİ GÜCÜNE BAKINCA HER GEÇEN GÜN ÜLKEME OLAN GÜVENİM KATLANARAK ARTIYOR GEÇMİŞTE OLSA BU HALE GELECEGİMİZ RÜYAMIZDA BİLE GÖRSEK İNANAMAZDIK MAŞŞALAH KISA SÜREDE BELKİDE DÜNYADA BİR NUMARA OLACAGIMIZA İNANIYORUM ORUÇ REİS,EDE MUTLAKA GÜZEL HABERLER GELECEGİNE İNANIYORUM ALLAH BU ÜLKEYİ KORUSUN.

  • Piskevit12 Ekim 2020 09:17

    Sen önce türkçe yazmayı öğren.

  • bir dost12 Ekim 2020 06:59

    Denide ki hazine karadan fazladir.

  • Okie Dokie12 Ekim 2020 00:15

    Bu hafta yeşil soğan kıpır kıpır kıpraşır.