E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den ilk açıklama geldi! İncirlik üssü kullanılmadı---

Türkiye'den ilk açıklama geldi! İncirlik üssü kullanılmadı

Türkiye'den ilk açıklama geldi! İncirlik üssü kullanılmadı
14 Nisan 2018 - 12:10 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye, saldırı öncesi bilgilendirildi. Saldırıda İncirlik Üssü kullanılmadı" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Suriye rejimine yönelik operasyon, "Türkiye, saldırı öncesi bilgilendirildi. Saldırıda İncirlik Üssü kullanılmadı." dedi.

Bozdağ yaptığı açıklamada, "Saldırıdan önce ABD Genelkurmay Başkanı ile Türkiye Genelkurmay Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Trump'ın talimatlarıyla görüştü. Suriye konusunda Türkiye'nin tutumu nettir. Suriye'de Türkiye, Esed rejimine, kimyasal veya konvansiyonel silah kullanımına, iç çatışmalara, insanların öldürülmesine, insanların yerinden yurdundan edilmesine, DEAŞ, PKK, KCK, PYD/YPG dahil bütün terör örgütlerine karşıdır." ifadelerini kullandı. 

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Çözüm için bilek güreşlerine son vermek ve hesapsız bir siyasi çözüm şarttır, aksi yine kandır. Suriye rejiminin kimyasal saldırıları sonrası Suriye'ye atılan füzelerin, Suriye'deki sorunların çözümüne katkısı olmadığı gibi sonuncusunun da katkısı olmayacağı açıktır." şeklide konuştu.

Suriye operasyonunu destekleyenler, karşı çıkanlar

May: Esad rejiminin kararlılığımızdan şüphesi olmasın

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ben inandım YA sen14 Nisan 2018 14:28

    İncirlik ten geçtiğimiz 24 saat içinde hiç ABD uçağı kalkmadı uçuş yapmadı MI diyorsun ne diyorsunnnn ben inandım ya sen