E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTürkiye'deki ilk şarj ağı lisansları verildi---

Türkiye'deki ilk şarj ağı lisansları verildi

Türkiye'deki ilk şarj ağı lisansları verildi
28 Mayıs 2022 - 11:35 borsagundem.com

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'deki ilk şarj ağı işletmeci lisanslarını verdiklerini açıkladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'deki ilk şarj ağı işletmeci lisanslarını verdiklerini açıkladı.
HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)28 Mayıs 2022 12:25

    Merakım şu. Bu oto şarjları priz sistemine adepte olup gerçekten evlerde orda burda dolum işleri gerçekleştiğinde kaçak elektrık, kaçak şarj istasyonları, kaçak elektrık devlet kurumlarından kişisel araçları kamu aracı gibi doldurma vb. vb. yani bu alanda nasıl bir kural, hukum, suç duyurusu, yada yaptırımlar gelebilir? Gerçekten ileride kayıtsız sistemli ve devlet kurallarının kişi ve kişilere göre şekillenmesi sonucunda  ciddi kamu zararları oluşacağı, elektrıkde kayıp kaçak bedellerinin şişeceği beklenebilir. Heleki traktörler bu işlere girince :D Gerçekten büyük sorunlar alt yapı ve denetimsiz kayıp kaçaklar, vb çok baş ağrıtacak gibi...

  • Tomanbay28 Mayıs 2022 12:04

    Elektrikli araçlar için şarj istasyonları ağı sıfır noktasında süratle yeni çağdaş tasarımla bu ağların kurulması ülke çapında yaygınlaşması sitelere kurulması gerekli. Togg çıkana kadar yabancı elektrikli araçların da piyasada olması yan sanayi servis bakım vs sistemlerin togg çıkana kadar kurulmuş olması gerekir. Aksi halde togg başarısız olur. Bu iş çok çok yavaş gidiyor.