E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTürkiye'de yeni satın alma olacak mı?---

Türkiye'de yeni satın alma olacak mı?

Türkiye'de yeni satın alma olacak mı?
26 Eylül 2013 - 10:49 borsagundem.com

Çek Cumhuriyeti merkezli elektrik üretim ve dağıtım şirketi CEZ, Türkiye'de satın alma planlarına yönelik açıklamalarda bulundu

Ak Enerji'nin ana ortaklarından Çek Cumhuriyeti merkezli CEZ şirketinin yönetim kurulu üyesi Pavel Cyrani, Türkiye'de büyümek için satın alma değil, genişlemeyi öngördüklerini söyledi.
Aynı zamanda şirketin strateji biriminin başında bulunan Cyrani, Reuters Doğu Avrupa Yatırım zirvesinde dün akşam yaptığı konuşmada CEZ'in Türkiye'deki dağıtım ve üretim varlıklarını satın alma yaparak büyütmekten ziyade, faaliyetlerini geliştirerek büyümeyi tercih ettiğini ifade etti.
Cyrani, "Orta vadede, Türkiye'ye fırsatlar açısından bakıyoruz... Uzun vade stratejisi olarak daha çok Çek Cumhuriyeti ve Orta Avrupa'ya odaklanıyoruz" dedi. Cyrani, düşük elektrik fiyatlarının enerji şirketleri üzerindeki baskı yaratması nedeniyle yeni yatırımlar için Çek Cumhuriyetinde olduğu gibi diğer ülkelerde de bekle gör yaklaşımını tercih ettiklerini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 19,49
En Yüksek: 19,49
En Düşük: 18,40
Değişim 9,99 %
FK: 2,82
PD / DD: 1,03
İşlem Hacmi 178.523.579
Toplam Adet: 9.380.651
Ağırlıklı Ort.: 19,02
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)