E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'de tatil uğruna hastaneye yatan Rus var---

Türkiye'de tatil uğruna hastaneye yatan Rus var

Türkiye'de tatil uğruna hastaneye yatan Rus var
07 Temmuz 2020 - 10:59 borsagundem.com

Rusya-Türkiye hattında uçuş yasağının sürdüğü günlerde, Belarus üzerinden Türk sahillerine tatile giden Rus turistler gündemdeki yerini koruyor

Türkiye’de konut satın alarak oturum izni sahibi olan birçok Rusya vatandaşı bulunduğu belirtilen haberde, bu kişilerin Türkiye’ye sorunsuz-sorgusuz giriş yapabildikleri hatırlatıldı. Ancak bu kişilerin, Rusya ile Türkiye arasında henüz doğrudan uçuşlar başlamadığı için, Belarus üzerinden Türkiye’ye gitmek zorunda olduklarına işaret edildi.

İş, eğitim, tedavi gibi amaçlar için Rusya’dan çıkış izin belgesi alan bazı kişilerin ise önce Belarus’taki hastane ya da dinlenme-tedavi tesislerinden (sanatoryum) rezervasyon yaptırdıkları, ardından oradan Türkiye’ye uçarak tatile gittikleri belirtiliyor. 

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye uçuşlarına izin veren Belarus üzerinden Rus turistlerin Türkiye’ye gitme ihtimalini soran bir gazeteciye, “bunu yasaklayamayacakları” yanıtını vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa07 Temmuz 2020 19:03

    İzlediler tabi gelecekler

  • Ali07 Temmuz 2020 18:05

    Turizm de birkaç ülkeye bağımlıyız bunların başında Rusya var. Bilinenin aksine Rus lar iyi para harcıyor. Avrupalı Turiste göre.Bu sene Turizmci çok mağdur oldu.İnşallah seneye telafi edebilirler. 

  • Ucuz et gücü07 Temmuz 2020 13:54

    Bunlar para vermeye değil para yemeye , kapağı atmaya geliyor cennet ülkemize

  • gelir07 Temmuz 2020 13:42

    rusların milli geliri ne kadar varmı bilen

  • Feodal07 Temmuz 2020 12:08

    Avrupa'nın en aşağı milletleri bize bayıldığı için mutluyuz. O Rusların evlenmedigi bir millet yok. Resmen dünyaya gelin ihraç ediyorlar. Gittikleri her yerde komünizmden gelen ama komin yaşamla alakasız kültürlerini götürüyorlar. 

  • Hard badeci07 Temmuz 2020 18:15

    Siz daha aşağı ile aşağılık arasındaki farkı bile bilmiyorsunuz. Eskiden İngilizler Almanlar iskandinavlar Türkiye'ye yoğun geldikleri zamanlarda Ruslarla aynı otelde bile kalmaz, muhatap olmazlardı. Avrupa Rusları aşağı görür. Kültür olarak da batıya ait görmez. Ayak takımından başka birşey değilsiniz

  • Ali07 Temmuz 2020 18:08

    Ruslar gelişmiş bir çok batı toplumundan daha kültürlü bir toplum. 

  • Nedim07 Temmuz 2020 17:28

    Komün yaşam derken maymunsu yaşamı kast ediyorsun ''kadın toplumun ortak malıdır.''  bu komün felsefeye göre:  O tiplerle mal olmak bakımından ortasın sen de!  Komünizm denen aşağılık sistemdir o insanları bu hale getiren ki böyle cahil develere neyi nereden başlayıp nasıl anlatırsın!  En iyisi hiç uğraşma!  Bırak kendi haline.

  • Nedim07 Temmuz 2020 14:57

    En aşağılık sensin bence!  Belirli bir  ırkı milleti  aşağılık  demek ahlaksızlık ve münafıklıktır!  O milletin aşağılık  ve aşırı gidenleri  itibar gördüğü zaman o toplum yozlaşmaya başlar.  İşte bu bakımdan aşağılık olmayı hak ediyorsun!

  • zZz07 Temmuz 2020 14:03

    Dostum yorumun ağır derecede suç ihtiva ediyor. Dikkatli olmalısın. Bir gece ansızın alıverirler sabaha karşı.

  • KISKANMAYIN 07 Temmuz 2020 11:47

    LÜTFEN TÜRKİYEYİ KISKANMAYIN TÜRK HALKINI KISKANMAYIN BİZ SİZE GELEBİLİYORMUYUZ HAYIR KİM GELİYOR ÜST TABAKA ELİT KESİN BİZ KENDİ ÜLKEMİZİ GEZEBİLİYORMUYUZ HAYIR ÇÜNKÜ TOPLUMUN YÜZDE YETMİŞ SEKSENİNİN ALDIĞI ÜCRET GECİMİNİ ZOR KARŞILIYOR LÜTFEN BİZİ KISKANMAYIN

  • mantık07 Temmuz 2020 17:17

    Ne o işine gelmedi di mi  sülfür kokulu ergen beyinli gazcı?

  • Gazcı07 Temmuz 2020 15:46

    Mantığı dikkate alma gazla çalısıyor

  • mantık07 Temmuz 2020 12:31

    Her evin her apartmanın önünde 20-25 otomobil park edecek yer bulamadıkları için kavga ve münakaşa bitmiyor; madem benzin mazot pahalı kullanma otomobili sat!  En azından bir müddet için.  İzmir de her mahallede en az bir bar taverna her halde çok ağlak olmuşlar onun için vur patlasın çal oynasın ha köşe başlarında içen  ...nları saymıyorum!  Buna rağmen öldük, bittik yandık gittik. ülke elden gidiyor gibi ahmakça feveranlar cahilin  dilinde  pelesenk oldu.   Batacağız diyorsanız evet doğru batmanız muhtemeldir!  Bu kadar yalan ve gerçekleri örtmeye  çalışmak yapılanı alçakça kötülemenin yozlaşmanın  sonu  Allah ın gazabına uğramak cehennemin dibinde artık kendine yer beğenmektir.