E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'de son 24 saatte bin 578 yeni vaka tespit edildi---

Türkiye'de son 24 saatte bin 578 yeni vaka tespit edildi

Türkiye'de son 24 saatte bin 578 yeni vaka tespit edildi
06 Eylül 2020 - 19:06 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 6 Eylül 2020 Pazar günü Türkiye'nin korona virüs tablosunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca 6 Eylül 2020 Pazar gününe dair son 24 saatte Türkiye'deki koroan virüs verilerini paylaştı. 

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı patlaşımda düştüğü notta, "Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz; Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri. Ağır hasta sayısı en çok olan illerimiz; İstanbul, Ankara, Konya, Erzurum ve Yozgat. Tedbirlere birlikte uyarak başarılı olabiliriz. Birlikte tedbirli olalım." dedi.

Türkiye'de son 24 saatte 1578 yeni vaka tespit edildi, 53 kişi hayatını kaybetti. İyileşenlerin sayısı ise 1013 artarak 251 bin 105'e yükseldi. 

6 Eylül Pazar Türkiye'nin korona virüs tablosu şu şekilde:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tedbir Dediğin...06 Eylül 2020 22:16

    Tedbir önce şahısla başlar. Kişi hayatını mevcut duruma göre programlar ve gerekli önlemleri alır! Sınava girecekse saatini ve ulaşım imkanını önceden düşünerek hareket eder. Mümkünse özel araç bulmaya çalışır, değilse erken sınav yerine gitmek için gayret gösterir. Son dakikacı ise yapacak birşey yok!.. Devlet 80 milyon insanı kontrol edemez, imkansızdır. Her birey kurallara riayet ederse çözüm bulunur ama maske takıp burnunu kapatmazsa, çene altında veya kolunda maskeyle gezerse, sosyal mesafeye mümkün olduğunca dikkat etmezse sonuç hüsran olabilir... Devlet yeterince sosyal medyada ve sokaklarda uyarılar yapıyor. Denetimler yapılıyor fakat 80 milyon kişi bu şekilde kontrol edilemez... İnsanların dışarıda nasıl yaşadığını hepimiz görüyoruz. Kim tedbir alıyor ya da tedbirli yaşamaya çalışıyor?.. Bir günde kaç kişi görüyorsunuz tedbirli olan?.. Siyasetle değil de biraysel davranışlarımızla bu işe yaklaşırsak daha objektif ve daha net sonuçlar ortaya çıkarabiliriz... Saygılar...

  • HAKUTİKA06 Eylül 2020 22:29

    SALLAMIŞSIN BİRAZDA PULLAMIŞSIN DEVLETİ HAKLI MAĞDURU NERDEYSE HAKSIZ ÇIKARMIŞSIN. DEDİKELRİN BENCE BİR KOCA HİKAYE.... ÇÜNKİ DEVLET DEDİĞİN BEN BUNA YÖNETİCİ VE SİSTEM DİYECEĞİM Kİ BUNLAR BİR İNSANIN BİLE MAĞDURİYETİNE VE MAĞDUR EDİLMESİNE İMKAN VERMEMESİ GEREKİR. AMA BİZDE SİZİN YAZDIĞINIZ KENDİNİ HAKLI ÇIKARMA KILIFI ÇOK. ONLARI ORAYA TOPLAYACAĞINA, EVLERİNDEN VEYA EVLERİNE YAKIN YERLERDE YAPSAYDI EĞER İYİ BİR İDARECİ VE YÖNETİCİ İSELER. . HANGİ ÇAĞDAYIZ BİR KİŞİYE DUNYA GÜVENLİK İSTENEN YERE GİDER AMA BİR KİŞİNİN MAĞDURİYETİ GÖRÜLMEZ, ÇARE ARANMAZ ÖLEMİ. HELAL SANA. BİR GÜN AYNI DURUMA DÜŞERSEN ANLARSIN O MAĞDURLARIN HALİNİ VE İDARECİLERİN NE OLDUĞUNU SANIRIM.

  • Hoca06 Eylül 2020 22:07

    Halk büyük günahlar işliyor. Masumlar hapse atılıyor, suçlular af ile sokağa salınıyor. Rusya 60 türk askerini Suriye'de öldürüyor, 1 kişi çıkıp da Rusya'yı kinamiyor, ne iktidar ne de muhalefet. Bu gelen belalar az bile

  • Maarif06 Eylül 2020 22:31

    Herkes olayın maddi boyutunda.Allah bu musibeti niye verdi diye soran tek bir müslüman yok. İşlediği günahı kabul edip, pişman olmayanın tövbesi de kabul olmaz, bela da kalkmaz

  • Bika06 Eylül 2020 21:43

    İstanbul'da balık istifi yolcu taşıyan minibüsleri denetleyen yok. Kadıköy'de maskesiz dolaşan kadınlara kelepçe takarak mı korona önlenecek!

  • Çok Geç06 Eylül 2020 20:46

    Bu iş tedbirle falan olmaz örnek bu sabah sınav için otobüs bekleyenler gelen araç zaten dolu olduğu halde saat sıkıntısı yüzünden hücum edip tıka basa bindiler gidecekleri yol yaklaşık 40 km civarıydı ne tedbiri? Binmeyin desen neyle gidecekler binin desen nasıl korunacaklar ya kapatacaksın her şeyi göze alıp veya böyle gideceğiz hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

  • nnhn06 Eylül 2020 22:04

    aynen eski dünya yok. ben müzik dinlerken kolonya kullanırken dertlenirken simdi hayata nasıl küsülüyormus bak. ALLAH garibanların dertlilerin yardımcısı olsun. hastalarada şifa versin. iyi insanları korusun.

  • Dost aci der06 Eylül 2020 19:51

    Ne tedbiri ? Millet halayda piknikte denizde ekonomi bitik kisitlama sansi sifir zombi gibi sokaklar dolacak yakinda ölüler le kacinilmaz son