E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'de kara dönem kapandı!---

Türkiye'de kara dönem kapandı!

Türkiye'de kara dönem kapandı!
01 Kasım 2013 - 11:56 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Habertürk'te katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ Habertürk'te gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Başörtülü vekillerle ilgili konuşan Bozdağ, " Ayrımcılık sona erdi, kara dönem kapandı. Türkiye açısından tarihi bir gündü. Artık Türkiye'de kadınları başı açık kapalı diye ayırmak ahlaksızlıktır. Kıyafet tecihine göre kadınlar arasında ayrım yapmak çirkin bir şeydir." dedi.

İşte Bozdağ'ın konuşmasından satır başları;

Ayrımcılık sona erdi. Partiler bu sürece destek verdi. 1999'da bir kadın vekile 'haddini bildirin burası meydan okuma yeri değildir' anlayışından olması gereken budur noktasına taşıdığı değişimi yaşadık.

"AHLAKSIZLIKTIR"

Türkiye'nin dönüşmesi bakımından son derece anlamlı süreçtir. Türkiye'de artık bu konu konuşulmayacak. Artık başörtüsü yasağı hem kamuda hem parlementoda hayatın her alanında tarih oldu. Başörtüsünü takan hanımefendiye neden örtüyorsun hakkını kendimde bulmadım. Bizim yapmamız gereken herkese saygı duymaktır. Artık Türkiye'de kadınları başı açık başı kapalı diye ayırmak ahlaksızlıktır. Kıyafet tecihine göre kadınlar arasında ayrım yapmak çirkin bir şeydir. Kadın hakları üzerinde duracağız.

PANTALON İÇİN DÜZENLEME YAPILACAK MI?

Algı yasağı vardı. Bence bir düzenlemeye ihtiyaç yok ama düzenleme yapalım deniliyorsa ona da varız. Yasak olmayan şeyi serbest hale getirmek abesleştirmek olur. Şafak Hanım'ın pantolonla Meclis'e gelmesine kapı açık. Ortada yasak yok.

PAKET NE ZAMAN MECLİS'E GELECEK?

Şuanda imzalarla ilgili süreç devam ediyor. Netleşmeyen bir konu var. O da seçim barajı.

ALEVİ PAKETİ NE OLACAK?

Alevi vatandaşlarımızla ilgili çok ciddi çalışmalar yaptık.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa01 Kasım 2013 12:25

    Türkiye'de artık bu konu konuşulmayacak diyorsunda en çok siz konuşuyorsunuz bu konuda bilmem farkındamısınız :)