E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ve Twitter arasında önemli toplantı---

Türkiye ve Twitter arasında önemli toplantı

Türkiye ve Twitter arasında önemli toplantı
08 Şubat 2023 - 22:54 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter Küresel Hükümet İlişkileri Başkanı ve Türkiye’den Sorumlu Kamu Politikaları Direktörü ile toplantı yaptı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter Küresel Hükümet İlişkileri Başkanı John Hughes ve Twitter Türkiye’den Sorumlu Kamu Politikaları Direktörü Ronan Costello ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Videokonferans yöntemiyle yapılan toplantıda, Twitter üzerinden yürütülen dezenformasyonların yanı sıra gerçek dışı ihbarlar, sahte yardım kampanyaları ile sahte hesap ve yalan paylaşımlara karşı atılabilecek adımlar ele alındı.

Toplantıda, toplumu panik ve kaosa sevk edebilecek dezenformasyonlara karşı Twitter’ın sorumluluklarına işaret edildi.

KANUNİ YÜKÜMLÜLÜKLER HATIRLATILDI

Toplantıda ayrıca Türkiye tarafından Twitter yönetimine, sosyal medyadaki dezenformasyonların önlenmesi için aktif işbirliği başta olmak üzere İnternet Ortamında İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun kapsamındaki yükümlülükleri hatırlatıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Twitter'la ilgili teknik sorun var

 

Twitter'a erişim kısıtlamasına tepkiler büyüyor

 

Twitter'a erişim sorunu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Şubat 2023 00:20

    Twetter açın. yerli/yabancı Haluk Levent deprem kampanyası omurgası burası. Coin hesaplar ile 3,5 milyon Dolar para toplandı 10 günlük izin aldı. konteynerlar alınacak. Acilen gereğini yapın.... ABd nin yapmadığını, Elan'ın yapmadığını sizler yapıyorsunuz ? ...Depremzelerin iletişim sistmei bu. erzak, yiyecek, giyeceki yardım tırları, insan beden desteği, iş makınaları, araç kullanan gönüllüler ile iletişim...  Ya kurumlar kime çalışıyor ? gerçekten şüphe duymaya başladım. Allah milletimizi korusun...