E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye ve Tunus'tan, 'Özel Kuvvetler' tatbikatı---

Türkiye ve Tunus'tan, 'Özel Kuvvetler' tatbikatı

Türkiye ve Tunus'tan, 'Özel Kuvvetler' tatbikatı
26 Ocak 2021 - 16:37 borsagundem.com

Türkiye ve Tunus özel kuvvetleri, tarihte ilk kez tatbikat gerçekleştirdi.

Milli Savunma Bakanlığı, Ankara'da 17-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen tatbikata ilişkin Twitter'dan açıklama yaptı. Açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin dost ve müttefik ülkelere destek vermeye devam ettiği belirtildi. Türkiye ve Tunus özel kuvvetleri arasında dostluk, iş birliği ve koordinasyonu geliştirmek, birlikte çalışabilirliği artırmak, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunmak amacıyla gerçekleştirilen tatbikatın, iki ülke özel kuvvetleri arasında yapılan ilk tatbikat olma özelliği taşıdığı belirtildi.

ÖZEL KUVVET TİMLERİ KATILDI

Açıklamada, "17-25 Ocak tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen tatbikata iki ülkeden birer özel kuvvet timi katıldı. Tatbikatta sıhhi müdahale, meskun mahallerde muharebe, helikopterden iniş ve çeşitli atış eğitimleri icra edildi. Ayrıca tatbikatın son evresinde iki ülke askeri yetkililerinin katılımıyla seçkin gözlemci günü düzenlendi. Türkiye ve Tunus Özel Kuvvetleri arasında ilk defa icra edilen tatbikatın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi planlanıyor" denildi.

Işık Plastik'in halka arzında 400 binden fazla yatırımcıdan talep geldi

 

IMF, 2021 ekonomisinden umutlu

 

Küresel borsalarda Dot-com balonu korkusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST26 Ocak 2021 22:20

    Geliyor geliyor sıra İsrail'e geliyor.

  • mert türk26 Ocak 2021 17:00

    La tunus kim.komedi.karşımızda yunanistan fransa,mısır,abd ve diğer ab ülkeleri bloklanıyor bizim yanımızda tatbikat yaptığımız ülke tunus..yalnızlaşıyoruz ve karşımızdaki blok çok güçlü hale geldi.bunu biz becerdik..aferin bunu başaran asrın liderine..

  • Bir yorum27 Ocak 2021 08:39

    Yahu sen ne sersem şeysin yıllarca ağzına   ...mış!  İlle de gidelim  gerekirse yaltaklanalım ne isterlerse verelim onlar ile iyi olalım diyorsun!   Bunların pkk yı yıllardır beslediğini bildiğin halde!  Şimdi senin kanın da bir bozukluk mu var yoksa sapık bir ahmak mısın?  Daha 100 yıl henüz  dolmuş!  Biz kimler ile savaşmıştık?  Öküz oğlu öküz!  Değişen bir şey olduğunu mu zan ediyorsun?  Aradaki fark içimizdeki Ermeni p..çlerinin   bizdenmiş gibi görünmeleri senin gibi ahmakların da  zokayı yutmalarıdır.