E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye tek yürek oldu! 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları---

Türkiye tek yürek oldu! 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları

Türkiye tek yürek oldu! 11 şehidimiz için başsağlığı mesajları
04 Mart 2021 - 20:11 borsagundem.com

Helikopter kazasında şehit olan 11 askerimiz için başsağlığı mesajları yayınlandı.

Türkiye tek yürek oldu. Tatvan'da 11 askerin şehit olduğu 2 askerin de yaralandığı helikopter kazası sonrası başsağlığı mesajları yağdı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

"Milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum"

Soylu, "Bitlis Tatvan’da, helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize ve ailelerine başsağlığı diliyorum" açıklamasında bulundu.

"Şehitlerimize rahmet olsun"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bitlis’ten Tatvan’a giden askeri helikopterin kazaya uğraması sonucu 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milletimizin ve Kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz" dedi.

"Askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Bingöl'den Tatvan'a doğru havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 9 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" açıklamasında bulundu.

 "

"Şehit askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum"

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:
"Bitlis'te helikopter düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

 

"Milletimizin başı sağ olsun"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bingöl'den Tatvan'a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; 9 vatan evladımız şehit olurken 4 askerimiz de yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

"Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bitlis’ten gelen acı haberle yüreğimiz dağlandı. Askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" sözlerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bitlis'ten gelen acı haber yüreğimizi yaktı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, şu mesajı paylaştı:

"Askeri helikopterimizin Tatvan’da düşmesi sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."
"9 vatan evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum"

"9 vatan evladımıza Allah'tan rahmet diliyorum"

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Bingöl'den Tatvan'a giden ve askerlerimizi taşıyan helikopterin düşmesi sonucu; şehit olan 9 vatan evladımıza Allah'tan rahmet, yaralanan 4 askerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bitlis'ten gelen acı haberle içimiz yandı. Helikopter kazasında şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.

Cougar marka helikopterler bugüne kadar 3 kez düştü, 27 asker şehit oldu

 

Helikopter kazasında bir general de şehit oldu

 

Askeri helikopter düştü: 9 şehit, 4 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim05 Mart 2021 07:39

    Hdp ve yan ürünleri derhal kapatılsın!  Bu şerrefsizlerin derdi günü  yükselen parlayan Türkiye Cumhuriyeti ne tahammül edememeleridir. Bazı kanı bozuk itler gördüğünüz gibi başsağlığı bile yazmaktan imtina ediyor.  Allah şehitlerimize  rahmet eylesin yakınlarına sabrı cemil nasip eylesin.  

  • Han05 Mart 2021 01:05

    Maalesef bu mansetler..yanlis..ulkede ..hain ve isbirlikcileri..vardir..her.zaman var olacaktir..rabbim onlara firsat vermesin..bizede akil fikir versin.tanrim sehitlere rahmet etsin..bizede birlik...kardeslik..nasip etsin.acimiz buyuk..ama bunlar hayatin icinde var beyler.ruhlari said olsun..onemli plan onlara lasik olur...unutmamak..balik hafizali olmamamiz Gerek.saygilar

  • Kadi04 Mart 2021 23:19

    Sehitlerimize allahtan rahmet..teròr destekcisi..munafiklara bol bol cehennem atesi dilerim.

  • manyak herif04 Mart 2021 23:10

    dünyada her türlü pisliği yapan ve terör olaylarını çıkaran,terör örgütlerini planlayan,kuran ve onları finansa eden amerika ve küçük ortağı israildir.dünyadaki hiçbir terör örgütü amerikanın haberi olmadan kurulamaz,eylem yapamaz.tüm terör örgütleri de amerika ve israile çalışır.

  • HASAN SABBAH04 Mart 2021 22:36

    Hükümet ve  Adalet bu olayın üzerine acilen gitmeli arkasında hangi güçler var ise aydınlatmalıdır.eğer maluk devletler var ise gereken yapılmalıdır.eğer abd, israil veya başka hangi devlet var ise bundan sonraki sıra daha büyük yöneticelerimize gelebilir.

  • HASAN HÜSEYİN RENDECİZADE04 Mart 2021 22:29

    ABD ve israil yine ülkemizi karıştırmak istiyor galiba.piyasalar yarından itibaren bu olayları satın alır.

  • Dalyan04 Mart 2021 22:17

    Sehitlerimize rahmet ...terorero..ve siyasi uzantilarina..ve onlarla ortak olanlara...nalet diliyorum..allah belasini..verecek..zaten kim olduklari..belli.artik.

  • ŞAZİMENT KILTIR04 Mart 2021 20:49

    israil ve abd ortak yaptıklarını tahmin ediyorum.