E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri'Türkiye önemli bir pazar'---

'Türkiye önemli bir pazar'

'Türkiye önemli bir pazar'
02 Ekim 2013 - 12:23 borsagundem.com

Tesco'nun Türkiye'deki iştirakı Kipa'nın CEO'su Jeff Adams, Kipa'nın Türkiye için önemli bir pazar olduğunun altını çizdi

Tesco'nun yarı yıl sonuçlarını açıklamasının ardından, Tesco'nun Türkiye'deki iştirakı Kipa'nın CEO'su Jeff Adams, Türkiye'nin Kipa için önemli bir pazar olduğunun altını çizdi.
Uluslararası perakende şirketi Tesco'nun yarı yıl sonuçları dolayısıyla bir açıklama yapan Tesco'nun Türkiye iştiraki Kipa'nın CEO'su Jeff Adams, "Türkiye, Kipa ve Kipa'nın parçası olduğu Tesco için önemli bir pazar olmayı sürdürüyor. Kipa olarak, müşterilerimize harika bir alışveriş tecrübesi sunmaya devam ediyoruz. Türkiye'de gelişmeye devam edeceğimize inanıyorum" dedi.
Tesco Global: Olumlu Etkiler Sürüyor
Londra'da  Tesco Global'ın sonuçlarını açıklayan Tesco CEO'su Phil Clarke, Avrupa'daki zorlayıcı perakende ortamının, bu ülkelerdeki performansı ve karlılığı etkilemeye devam ettiğini belirtti.  Clarke, "Ancak, bu bölgede yaptığımız yatırımlarınların sonuçlarını görmeye başladık. Yılın ikinci yarısında daha güçlü bir performansa ulaşmayı bekliyoruz," dedi.
 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)