E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTürkiye olumsuzluklara hızlı adapte oluyor---

Türkiye olumsuzluklara hızlı adapte oluyor

Türkiye olumsuzluklara hızlı adapte oluyor
12 Haziran 2017 - 10:28 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, büyüme verisine ilişkin açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye'nin ilk çeyrekte ortaya koyduğu %5 lik büyüme performansına şapka çıkartılması gerektiğini belirterek, "Güçlü dinamikleri, şoklara karşı dayanma
gücü, olumsuzluklara çok kısa sürede adapte olabilme özelliği farkı ortaya çıkarıyor." dedi.
Twitter üzerinden açıklama yapan Canikli, finansal yapının sağlamlığının ağır şoklarla test edildiğini ve Merkez Bankası'nın rasyonel ve büyümeyi de dikkate alan bağımsız politikalar uyguladığını belirtti.
Hükümetin aktif, kararlı ve cesur adımlar attığını kaydeden Nurettin Canikli, "Reform gündemimiz hiç boş kalmadı. Ekonominin ihtiyaç duyduğu kararlar gecikmeden alındı. Türkiye'nin bu dönemdeki hikayesi büyüme, istihdam, adalet, güvenlik, özgürlük ve gelir dağılımı üzerine olacaktır." diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yıldız12 Haziran 2017 18:03

    % 51'i kandırmaya devam.

  • Bas parayı ver krediyi12 Haziran 2017 11:47

    Para basarak ve kredi dagitarak ancak ekonomi balooon yapar birgün gelir ve o baloon patlar amma yonetimde siz olurmusunuz ? Olmaz misiniz ? Ecevit donemindeki butun reform ek vergi kemer sıkma politikalarinin kaymağını siz yediniz gerçeği ulkede yemedik ne biraktiniz bu halk gerçeği bilse yüzünüze bakmaz .